ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Balmain: Η νέα συλλογή κλάπηκε λίγο πριν την παρουσίαση στην Εβδομάδα Μόδας

Αναμένεται να αρχίσει η διεξαγωγή έρευνας για να βρεθεί ο υπαίτιος.

Μαρία Καραμάνου

Λιγότερο από 10 ημέρες πριν από την παρουσίαση της συλλογής της Balmain για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2024 στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, δεκάδες κομμάτια της συλλογής κλάπηκαν.

Το Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου, ο Olivier Rousteing, ο δημιουργικός διευθυντής του οίκου μόδας της Παριζιάνικης μάρκας για τα τελευταία 12 χρόνια, χρησιμοποίησε το Instagram για να ανακοινώσει το επεισόδιο που συνέβη στον οίκο. Ο 37χρονος σχεδιαστής εξήγησε πώς φτάνοντας στο γραφείο του περίπου στις εννιά το πρωί, περίμενε την άφιξη των τελευταίων σχεδίων για την προσεχή παρουσίασή τους, αλλά ενημερώθηκε για την κλοπή από τον οδηγό του φορτηγού.

Στη συνέχεια, εξέφρασε την απογοήτευσή του λέγοντας ότι η Balmain και οι συνεργάτες της θα εργαστούν "μέρες και νύχτες" για να ανακτήσουν τα ενδύματα που κλάπηκαν και να ολοκληρώσουν τη συλλογή. Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε, «Κάνουμε τα πάντα για αυτό, αλλά αυτό πραγματικά είναι ασέβεια», πρόσθεσε, συμπληρώνοντας, «Σας αγαπάμε, ομάδα μου της Balmain, και δεν θα τα παρατήσουμε».

Στη συνέχεια, πολλές αξιόλογες προσωπικότητες του κόσμου της υψηλής ραπτικής εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους, συμπεριλαμβανομένης της Donatella Versace, η οποία δήλωσε, «Σου στέλνω όλη μου την αγάπη. Ξέρω ότι εσείς και η δημιουργικότητά σας θα μπορέσετε να ξεπεράσετε αυτό».

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε στο Reuters ότι η παρουσίαση της συλλογής του Balmain για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 θα διεξαχθεί κανονικά, όπως είχε προγραμματιστεί, στις 27 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, δεν δόθηκαν περαιτέρω σχόλια σχετικά με την κλοπή, ενώ αναμένεται η διεξαγωγή της έρευνας.

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση