ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

Αυτός είναι ο λόγος που η Kate επιλέγει πάντα να φοράει κάτι πράσινο

Δεν πάει ο νους σας!

newsroom must

Η Kate Middleton φημίζεται για τις chic δημόσιες εμφανίσεις της για τις ανάγκες του Παλατιού, αλλά και για προσωπική της διασκέδαση.

Η Δούκισσα του Campridge έχει όμως μία ιδιαίτερη αδυναμία σε ένα συγκεκριμένο χρώμα, το πράσινο. Μπορεί να μην έχετε παρατηρήσει το συγκεκριμένο στοιχείο, αλλά η Kate Middleton λατρεύει να φοράει πράσινο χρώμα, με πιο πρόσφατη απόδειξη την κλήση Zoom αυτής της εβδομάδας με την Camilla για την Εβδομάδα Παιδικών Νοσοκομείων.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η τόσο συχνή χρωματική επιλογή της Kate δεν έχει καμία σχέση με το αν είναι η αγαπημένη της απόχρωση, αλλά έχει να κάνουν με το χρώμα των ματιών της.

Η ειδικός χρωμάτων Gabriella Winters είπε σε συνέντευξη της : «Η Kate έχει μια απόχρωση στα μάτια που εξαρτάται από τον φωτισμό και φαίνεται να είναι ελαφρώς διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου».

 «Φορά τα χρώματα των ματιών της, συχνά, και με μεγάλη επιτυχία. Τα χρώματα που είναι κοντά στον χρωματισμό σας, θα σας κάνει να φαίνεστε χαριτωμένοι, φρέσκοι και ανυψωμένοι. Η Kate που φοράει τα χρώματα των ματιών της την κάνει να φαίνεται αβίαστη κομψή, λαμπερή και εκλεπτυσμένη»., πρόσθεσε.

Δείτε μερικά looks που έχει επιλέξει η Δούκισσα που επιβεβαιώνουν την παρατήρηση μας:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
kate middleton  |  looks  |  fashion  |  royals  |  Παλάτι

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση