ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Αυτή είναι η θεματολογία για το MET Gala 2022

Αναμένουμε να δούμε εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Ριάνα Στυλιανού

Αντίστοιχη της βραδιάς των Όσκαρ, αλλά στον κόσμο της μόδας είναι χωρίς αμφιβολία το Met Gala. Όπως κάθε χρονιά που πραγματοποιείται η εκδήλωση, εκτός από τις δύο περασμένες που επηρεάστηκαν από την πανδημία, αναμένουμε να δούμε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των celebs που θα περπατίσουν στο κόκκινο χαλί έχοντας όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους.

Το περσινό θέμα Met Gala του 2021 ήταν μια ωδή στην αμερικάνικη μόδα. Επειδή πρόκειται για ένα τεράστιο κεφάλαιο στη βιομηχανία της μόδας, οι διοργανωτές, σκέφτηκαν να το χωρίσουν σε δύο μέρη. Ετσι, το δεύτερο μέρος της έκθεσης έχει τον τίτλο “In America: An Anthology of Fashion”. Το θέμα είναι η γέννηση του αμερικάνικου στιλ εστιάζοντας στον 19ο αιώνα μέχρι και τα τέλη του 20ου αιώνα.

Οι Regina King, Blake Lively, Ryan Reynolds και Lin-Manuel Miranda θα είναι οι επίσημοι host της εκδήλωσης, ενώ ο σχεδιαστής Tom Ford, η Anna Wintour της Vogue και ο επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri θα συνεχίσουν τους ρόλους τους ως επίτιμοι επιμελητές.

Ο Andrew Bolton, επικεφαλής του Ινστιτούτου Κοστουμιών, μαζί με την ομάδα του, θα συνεργαστούν με σκηνοθέτες ταινιών για να δημιουργήσουν κινηματογραφικές σκηνές σε κάθε δωμάτιο που απεικονίζουν διαφορετικές πτυχές της ιστορίας της αμερικανικής μόδας.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε αν οι καλεσμένοι θα ανταποκριθούν σωστά στη θεματολογία της εκδήλωσης.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
met gala  |  2022  |  fashion worlds  |  theme

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση