ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean φούστα, loose πουκάμισο και πέδιλα
 

Αριστοτέλους - Ευριπίδου: Αυτό είναι το μάλλον αγαπημένο τους trend

Ποια όμως το φόρεσε καλύτερα;

Δέσποινα Άσπρου

Προσωσπικά πιστεύω πως αν υπάρχουν δύο γυναίκες που κατάφεραν να συνδέσουν το όνομά τους με τις κυπριακές μεσημεριανές και απογευματινές εκπομπές, είναι η Χριστιάνα Αριστοτέλους και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως και οι δύο είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και το κοινό δείχνει να τις λατρεύει.

Παρατηρώντας τα instagram τους, ξεχωρίσαμε μια τάση, η οποία κυριαρχεί ανάμεσα στις πολλές τους αναρτήσεις. Ο λόγος για το μονόχρωμο look... που λαμβάνοντας υπόψη τις πολλές φορές που το υιοθετούν, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα πως είναι το μάλλον αγαπημένο τους. Πρόκειται για μια τάση αρκετά εύκολη... που όμως κρύβει κινδύνους για να μην δείχνει boring. 


Η Χριστιάνα Αριστοτέλους με λευκό hoodie και επίσης λευκή φούστα. 

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου με μίνι μαύρο φόρεμα και μαύρες μπότες.


Η Χριστιάνα Αριστοτέλους με λευκό suit και επίσης λευκό τοπ.


Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου με total pink matching αθλητικό σετ.

Παρατηρώντας τις εικόνες πιο πάνω, παραδεχόμαστε πως και οι δύο παρουσιάστριες προσάρμοσαν την τάση στα δικά τους μέτρα και κατάφεραν να μας εντυπωσιάσουν. Ποια την φόρεσε καλύτερα; Δυστυχώς, δεν μπορούμε να αποφασίσουμε, αφού όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, η κάθε μια έχει το δικό της στυλ και είναι εξίσου εντυπωσιακές.

Ποιο είναι το μυστικό αν θέλεις να βαδίσεις στα χνάρια τους; Σε περίπτωση λοιπόν που επιλέξεις και εσύ ένα μονόχρωμο look, καλό είναι να βάλεις ένα έντονο χρώμα στα αξεσουάρ σου.

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση