ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Από αυτή την Kύπρια εμπνεόμαστε ενδυματολογικά σήμερα

Δείτε το look που δημιούργησε, αναδεικνύοντας ένα πολύ chic combo

Ριάνα Στυλιανού

Ούτε ένα εικοσιτετράωρο δεν έμεινε για να υποδεχτούμε την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου, με τον ενθουσιασμό μας να μην μπορεί να κρυφτεί.

Σήμερα θέλουμε να κάνουμε δραστηριότητες που θα μάς ευχαριστήσουν, όπως το να βγούμε για φαγητό και ποτό με την παρέα μας, να κάνουμε τις βόλτες μας στα χριστουγεννιάτικα χωριά, την όμορφα διακοσμημένη πόλη, και γενικότερα να απολαύσουμε το κάθε λεπτό, αφού έχουμε πλήρης γιορτινή διάθεση.

Αυτό ωστόσο που θα μάς κάνει ακόμα πιο boost τη διάθεσή μας, είναι το σύνολο το οποίο θα δημιουργήσουμε. Έμπνευση λοιπόν αντλούμε σήμερα, από μια Kύπρια fashionista που δεν μάς απογοητεύει ποτέ με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Ο λόγος για την Άντρεα Συμεωνίδου, η οποία μετρά πάνω από 10 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram.

 

To fashion girl σε πρόσφατη ανάρτησή του, ανέδειξε το σύνολο που θέλουμε να αντιγράψουμε. Επέλεξε να φορέσει μια ασημένια φούστα από παγιέτες, την οποία συνδύασε με ένα chunky πλεκτό από πάνω σε γκρι απόχρωση. Ο συγκριμένος συνδυασμός είναι ιδιαίτερα δημοφιλής ανάμεσα στα fashion κορίτσια, εφόσον είναι κατάλληλος να αναδειχθεί τόσο την ημέρα όσο και το βράδυ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση