
Μαρία Καραμάνου
Μετά τις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής 24 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε η τελετή ανακήρυξης των νέων Βουλευτών και Βουλευτριών και, πέρα από τα πολιτικά χαμόγελα και τις επίσημες στιγμές, υπήρξαν και κάποιες εμφανίσεις που κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις. Ανάμεσα στις γυναίκες που ξεχωρίσαμε περισσότερο ήταν χωρίς αμφιβολία η Αννίτα Δημητρίου και η Σάβια Ορφανίδου, οι οποίες εμφανίστηκαν πιο λαμπερές και κομψές από ποτέ, επιλέγοντας looks που απέπνεαν καλοκαιρινή φρεσκάδα, δυναμισμό αλλά και διαχρονική θηλυκότητα.
Μάλιστα, και οι δύο κινήθηκαν γύρω από ένα κοινό fashion στοιχείο που κυριαρχεί ήδη στις τάσεις του φετινού καλοκαιριού, το λευκό χρώμα. Μια απόχρωση που συμβολίζει καθαρότητα, κομψότητα και φως, ενώ παράλληλα δίνει πάντα μια polished αισθητική ακόμα και στα πιο minimal outfits.

Η Αννίτα Δημητρίου επέλεξε ένα total white co-ord σύνολο με tailored παντελόνι και structured blazer δεμένο στη μέση με ζώνη, δημιουργώντας μια άκρως κομψή αλλά και δυναμική εικόνα. Τα χρυσά πέδιλα που πρόσθεσε ολοκλήρωσαν ιδανικά το look, χαρίζοντας μια luxury πινελιά χωρίς υπερβολές.
Από την άλλη, η Σάβια Ορφανίδου κινήθηκε επίσης σε chic και sophisticated ύφος, επιλέγοντας λευκό πουκάμισο και blazer, τα οποία συνδύασε με tailored παντελόνι σε μπεζ απόχρωση και nude γόβες, εντάσσοντας στην εμφάνισή της τις γήινες αποχρώσεις που φέτος πρωταγωνιστούν στη μόδα και όχι άδικα.

Το καλοκαίρι 2026 φαίνεται πως ανήκει στον μινιμαλισμό, στα καθαρά cuts, στα μονοχρωματικά looks και στις ουδέτερες αποχρώσεις που αποπνέουν ήρεμη πολυτέλεια και effortless κομψότητα. Λευκό, μπεζ, άμμος, cream και nude τόνοι επιστρέφουν δυναμικά τόσο σε total outfits όσο και σε μικρές λεπτομέρειες, από σακάκια και παντελόνια μέχρι αξεσουάρ και παπούτσια.
Αυτό που αγαπήσαμε περισσότερο στις δύο εμφανίσεις ήταν πως απέδειξαν πως η κομψότητα δεν χρειάζεται υπερβολές. Με σωστή γραμμή, ποιοτικά basics και τις σωστές αποχρώσεις, ένα look μπορεί να δείχνει ταυτόχρονα κομψό, σύγχρονο και απόλυτα καλοκαιρινό, από εμάς πάντως, οι δύο πολιτικοί παίρνουν ξεκάθαρα fashion approve.
- Το lingerie dress της Νόνης από τα Zara είναι η μεγαλύτερη τάση
- Φειδίας και Στυλιάνα εμφανίστηκαν πιο κομψοί από ποτέ στις κάλπες
- Λαμπερή η σύζυγος του Χρίστου Χρίστου στις κάλπες
- Η chic εμφάνιση της Πρώτης Κυρίας στις κάλπες δίπλα στον ΠτΔ
- Η τέως Πρώτη Κυρία πήγε στις κάλπες με ριγέ σακάκι και τσάντα Dior

















