ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Αννίτα Δημητρίου - Φωτεινή Τσιρίδου: Η αντίθεση στις εμφανίσεις τους

Επέλεξαν τις πιο διαχρονικές αποχρώσεις στην χρωματική παλέτα της μόδας

newsroom must

Σήμερα Δευτέρα 31 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο στη Λευκωσία η ανακήρυξη των 56 νέων Βουλευτών και των 2 Αντιπροσώπων των θρησκευτικών ομάδων, με αποτέλεσμα η σύνθεση της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων για την πενταετία 2021-2026 να είναι πλέον επτακομματικ.

Παραβρισκόμενες στην εν λόγω ανακήρυξη, όπως ήταν αναμενόμενο, οι Αννίτα Δημητρίου και Φωτεινή Τσιρίδου, των οποίων οι εμφανίσεις τους εντυπωσίασαν για ακόμα μια φορά.

Η Αννίτα Δημήτριου επέλεξε να φορέσει ένα total white σύνολο, ενώ η Φωτεινή Τσιρίδου πόνταρε στο κλασικό μαύρο χρώμα. Η αντίθεση στις εμφανίσεις τους ήταν ολοφάνερη, ωστόσο και οι δυο επέλεξαν να αναδείξουν την πιο κομψή εκδοχή του εαυτού τους, φορώντας co-ord κουστούμια.

Τα χρώματα που επέλεξαν και οι δύο γυναίκες της πολιτικής, το λευκό και το μαύρο, κατατάσσονται στα πλέον πιο διαχρονικά στην χρωματική παλέτα της μόδα, καθώς πρόκειται για τα tones που φέρουν χωρίς αμφιβολία, άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις, ανεξαιρέτου τάσεων και σεζόν.

Η Αννίτα ολοκλήρωσε το σύνολό της με λευκά pointy heels και ένα neutral φάκελο ενώ η Φωτεινή επέλεξε μαύρα αξεσουάρ για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της, όπως τα λουστρίνι pumps και την τσάντα με λεπτομέρεια από αλυσίδα. 

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση