ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Αφαιρέστε αυτά τα κομμάτια από την γκαρνταρόμπα σας για ανανεωμένες εμφανίσεις

Απαλλασσόμαστε από ανεπιθύμητα pieces, για την τέλεια αναδιοργάνωση της ντουλάπας μας.

Ριάνα Στυλιανού

Κάποιες φόρες, όταν θέλουμε να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας, δεν είναι πάτα απαραίτητο να προσθέτουμε πράγματα στην γκαρνταρόμπα μας, αλλά το αντίθετο.

Αφαιρώντας αντικείμενα που παίρνουν περιττό χώρο στην ντουλάπα μας, που δεν φοράμε πλέον για πολλούς και διάφορους λόγους και μας αναγκάζουν να ψάχνουμε συνέχεια για τα «καλά» μας ρούχα, τότε είναι πρόβλημα, και πρέπει να λυθεί πριν να γίνει η αναδιοργάνωση της ντουλάπας αντικαθιστώντας τα χειμερινά ρούχα με τα μεταβατικά.

Γι’ αυτό λοιπόν σας ετοιμάσαμε μια λίστα με πράγματα που πρέπει να αφαιρέσετε από την γκαρνταρόμπα σας, άμεσα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@naaomiross)

Φθαρμένα ρούχα
Έστω και αν πρόκειται για την αγαπημένη σας μπλούζα, φόρεμα ή jean με την τέλεια εφαρμογή που κάνει το σώμα σας να φαίνεται σας άγαλμα, εάν αυτό είναι φθαρμένο σε σημείο που δεν πρέπει, τότε, απλά… το πετάμε.

Ρούχα συναισθηματικής αξίας
Μπορεί να έχετε δεκάδες από αυτά στην γκαρνταρόμπα σας, δεν τα φοράτε αλλά κάθονται εκεί και παίρνουν αχρείαστο χώρο. Είτε θα τα βάλετε σε ένα κιβώτιο στην αποθήκη σας είτε θα τα χαρίσετε, πετάξετε ή πουλήσετε σε κάποια πλατφόρμα.

Ρούχα που δεν είναι στο σωστό νούμερο
Όλες έχουμε εκείνο το φόρεμα που μας είναι λίγο στενό σε διάφορα σημεία, αλλά επιμένουμε να το κρατήσουμε γιατί κάποτε υπολογίζουμε να χάσουμε εκείνα τα περιττά κιλά και τελικά να το φορέσουμε. Εάν έχετε πολλά τέτοια ρούχα στην ντουλάπα σας, τότε καλό θα ήταν να απαλλαγείτε από αυτά. Εάν έχετε μόνο ένα που σας βοηθά να κρατήσετε τους στόχους σας τότε είναι εντάξει να το κρατήσετε. Το ίδιο ισχύει και για τα ρούχα που μάς είναι μεγάλα, δεν στρώνουν καλά και γενικά δεν μάς κολακεύουν.

Μονές κάλτσες
Κάντε τη ζωή σας ευκολότερη, απλά απομακρύνοντας τις μονές κάλτσες από το συρτάρι σας. Πολλές χάθηκαν στο πλύσιμο ή οπουδήποτε αλλού, κανείς δεν ξέρει. Αλλά οι μονές κάλτσες δεν έχουν καμία αξία στο ντουλάπι μας. Επομένως κρατάμε αυτές που είναι ζευγάρι για να μη χάνουμε χρόνο να ψάχνουμε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Μόδα  |  στυλ  |  τάση  |  fashion  |  trend  |  inspo

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση