ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Chiara Ferragni, η Kendall Jenner κ.ά. στην παραμυθένια καμπάνια της Giambattista Valli x H&M

Η Kendall Jenner είναι εδώ και χρόνια μεγάλη θαυμάστρια του σχεδιαστή Giambattista Valli. Ήταν λοιπόν φυσικό επόμενο πως θα ήταν η πρώτη που θα φορούσε την πολυαναμενόμενη συλλογή του με το high street brand H&M. Αφού φόρεσε ένα μεγάλο φόρεμα από τούλι στο amfAR Gala τον περασμένο Μάιο, ήρθε η στιγμή να μας δείξει κάτι παραπάνω. 


To ροζ φόρεμα που φόρεσε η Kendall Jenner στο amfAr.

''Αγαπώ τις δραματικές αλλά πρακτικές σιλουέττες, με κάνουν να νιώθω δυναμική και ανεπιτήδευτη, που αυτό είναι το νόημα του να είσαι υπέροχη, κατά την άποψη μου. Οι προσωπικές πινελιές του σχεδιαστή μέσα στη συλλογή είναι αυτό που με συνδέει με τα κομμάτια. Είναι λες και φοράω ένα κομμάτι του σχεδιαστή'' λέει το μοντέλο. 

Ο οίκος, γνωστός για τις εξτραβαγκάντ, ρομαντικές δημιουργίες γεμάτες πτυχές και κεντήματα που φτιάχνονται από πολυτελή υφάσματα, είτε σιφόν, μετάξι ή τούλι. Το πώς όλα αυτά τα στοιχεία θα προσαρμοστούν στο στυλ του H&M είναι κάτι που μπερδεύει τους φαν από τότε που ανακοινώθηκε η συνεργασία, αλλά η Jenner λέει πως δεν θα απογοητευτούν. 

''Είναι όλα πολύ όμορφα. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι απίστευτη, κάτι που χαρακτηρίζει τον Giambattista Valli, αλλά υπάρχουν επίσης διάφορα κομμάτια όπως κεντημένα sweatshirts και πολύ fun κοσμήματα'' συμπληρώνει. 

Μαζί με το μοντέλο, στο βίντεο που γυρίστηκε στη Ρώμη πρωταγωνιστούν οι μουσικοί H.E.R., DJ Clara 3000 και Chris Lee, ο ηθοποιός Cameron Monaghan, το μοντέλο Luka Isaac και η fashion blogger Chiara Ferragni, ενώ οι εντυπωσιακές φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τους Mert and Marcus.  


H Kendall Jenner.


H Chiara Ferragni.


H H.E.R., ο Luka Isaac και η Clara 3000


H Chris Lee.


O Luka Isaac, η Clara 3000, o Cameron Monaghan και η H.E.R. 


O Cameron Monaghan και ο Luka Isaac.

Όσον αφορά το κόκκινο φόρεμα που φορά στο βίντεο, η Jenner το χαρακτηρίζει το αγαπημένο της κομμάτι, που θα φορούσε εύκολα με το αγαπημένο της ζευγάρι τακούνια αλλά και με φλατ μπότες. Εκτός αυτού, βλέπουμε φυσικά πολλά patterns, animal prints και υπέροχα sweatshirts, κεντήματα και τούλι, που είναι ως επί το πλείστον στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον οίκο, προσαρμοσμένα στο στυλ του high street καταστήματος. 

H συλλογή κυκλοφορεί στις 7 Νοεμβρίου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση