ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: ροζ καρό μίντι φόρεμα και λευκά mules
 

5 τρόποι για να φορέσετε το basic white μπλουζάκι σας

Aνακαλύψτε πώς η ομάδα του must κάνει τους πιο chic, καλοκαιρινούς συνδυασμούς με ένα απλό T-shirt

Ριάνα Στυλιανού

Ένα piece που έχουμε όλοι στην γκαρνταρόμπα μας ανεξαίρετος και ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, είναι το απλό basic T-shirt… το οποίο έχουμε συνηθίσει να φοράμε με τα πάντα. Ένα απλό, και προπαντός λευκό μπλουζάκι, είναι χωρίς καμία αμφιβολία το staple οποιασδήποτε γκαρνταρόμπας εδώ και πάρα πολλά χρόνια, όπως επίσης και το denim jean, το οποίο και αυτό έχει την ίδια απήχηση στις ντουλάπες μας, ανά το παγκόσμιο.    

Όπως και να έχει… γνωρίζουμε όλες, πολύ καλά, πως ένα απλό μπλουζάκι μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και μπορεί να φορεθεί σαν πιτζάμα, σε μια casual εμφάνιση αλλά και στις πιο βραδινές περιστάσεις. Όλα αυτά εξαρτώνται φυσικά από τον τρόπο που θα ταιριάξουμε το συγκεκριμένο piece αλλά και τι αξεσουάρ θα χρησιμοποιήσουμε για να αναβαθμίσουμε κάθε λογής σύνολο.   

Πέραν από αυτό όμως, μπορούμε να φορέσουμε ένα απλό tee με πολλούς και διάφορους δημιουργικούς τρόπους, που σίγουρα θα κάνουν ένα σύνολο πολύ πιο edgy και cool από τι είναι.  

Κάντε scroll down και ανακαλύψτε πώς η ομάδα του must κάνει τους πιο chic, καλοκαιρινούς συνδυασμούς με ένα απλό T-shirt. 

1.Κάντε έναν χαλαρό knot στη μέση, σε ύψος ανάμεσά από τον αφαλό και το στήθος σας, και στη συνέχεια τοποθετήστε τον κόμπο που μόλις δημιουργήσατε μέσα από το μπλουζάκι σας, το οποίο μπορείτε να σταθεροποιήσετε στο bralette σας για περισσότερη στήριξη. Σχηματίστε το ύφασμα με τέτοιο τρόπο, που οι σούρες να μην είναι πολύ έντονες και η καμπύλη που δημιουργήσατε στο μπροστινό μέρος να είναι περιποιημένη. 

2.Μια παρόμοια εκδοχή του πιο πάνω τρόπου, είναι να κάνετε έναν πιο σφιχτό κόμπο στη μέση για να δημιουργείτε περισσότερες σούρες στο ύφασμα. Μετά γυρίστε το knot προς τα μέσα και θα έχετε το πιο κάτω, σούπερ cool αποτέλεσμα.   

3. Μετατρέψτε το μπλουζάκι σας στο πιο cute bralette shape με τον πιο απλό τρόπο. Πιάστε απαλά το κάτω μέρος του top σας και γυρίστε το ελαφρά. Στη συνέχεια, περάστε το μέσα από το neckline του κομματιού για να έχετε ως αποτέλεσμα ένα σούπερ chic cropped top.  

4. Ένας από τους πιο συνηθισμένους και go to τρόπους που αναβαθμίζουν οι περισσότερες fashionistas τα απλά τους tops είναι η δημιουργία ενός κόμπου στη μέση. Όσο πιο σφιχτά τον κάνετε τόσο πιο κοντό θα είναι το cropped look σας. Μπορείτε κάλλιστα να δημιουργήσετε το knot στο πλάι αντί στη μέση.  

5. Τέλος, ένας ακόμα απλός τρόπος για να δώσετε στο απλού basic tee σας, το make over που του αξίζει...  είναι να κάνετε έναν κόμπο στο πίσω μέρος του κομματιού, και στη συνέχεια να τον σταθεροποιήσετε από μέσα, με τη βοήθεια του bralette ή σουτιέν σας. Θα έχετε ως αποτέλεσμα, ένα πολύ chic cropped μπλουζάκι χωρίς σούρες στο μπροστινό μέρος.  

Tips:  

Διπλώστε τα μανίκια για να δώσετε ακόμα ένα edgy στοιχείο στο απλό T-shirt σας. 

Δοκιμάστε πρώτα αυτές τις εναλλαγές με μπλουζάκι που να είναι ένα ή δυο νούμερα μεγαλύτερα από το κανονικό σας size για να μπορείτε να δημιουργήσετε τους κόμπους πολύ πιο άνετα. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X