ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

5 είδη κοσμημάτων που κάποτε ήταν τάση και τώρα ό,τι πιο διαχρονικό

Τα φοράμε καθημερινά γιατί πολύ απλά αναβαθμίζουν όλα μας τα σύνολα

Ριάνα Στυλιανού

Το ιδανικό για μένα, είναι μια τάση κοσμημάτων που να είναι μοντέρνα αλλά και διαχρονική, έτσι ώστε να μπορεί να φορεθεί σε καθημερινή βάση. Αυτή είναι η φόρμουλα για να ξοδεύετε λιγότερα χρήματα, αλλά και να αναβαθμίζεται οποιοδήποτε σύνολό σας. 

Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι τα τελευταία χρόνια, υπήρξαν πολλές τάσεις κοσμημάτων που τελικά έγιναν σούπερ διαχρονικές, και το πιο πιθανό να παραμείνουν έτσι.  

Δείτε πιο κάτω πια κοσμήματα είναι αυτά που αξίζει να επενδύσετε πάνω τους, εφόσον θα χαρίσουν στυλ και φινέτσα σε οποιοδήποτε σύνολό σας, είτε αυτό είναι απλό και casual, είτε είναι glam και σούπερ edgy.   

Οι πέρλες @emilisindlev
Διαχρονικές και πάντα «έτοιμες» για να ολοκληρώσουν οποιαδήποτε εμφάνισή σας. Ακόμα και αν φοράτε jean με ένα απλό τοπ, οι πέρλες, είτε τις φορέσετε σαν κολιέ ή σκουλαρίκια, θα αναβαθμίσουν αμέσως το όλο look.   

Χρυσές αλυσίδες @lissyrobby
Αναμφίβολα, ένα κόσμημα που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, χαρίζοντας στην εμφάνισή σας το cool factor.  

Κρίκοι @chrissyford
Οι κρίκοι, μικροί μεγάλοι, λεπτοκαμωμένοι ή chunky, είναι ένα κόσμημα που όπως και αν το φορέσετε θα αναβαθμίσει το σύνολό σας. 

Κολιέ με το αρχικό σας @bettinalooney
Κάποτε ήταν πολύ στη μόδα αυτά τα κολιέ, αλλά τώρα τα κάνουμε δώρο ακόμα και σε παιδάκια, επειδή γνωρίζουμε ποσό διαχρονικά είναι. 

Chunky δακτυλίδια @lissyrobby
Ειδικά αν αυτά φορεθούν πολλά μαζί, το styling approach ενός συνόλου θα κάνει αμέσως το upgrade που θα χαρίσει στην όλη εμφάνισή σας την απόλυτη φινέτσα. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση