ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

2 Κύπριες που εντυπωσίασαν στυλιστικά σε κοσμικό event στην Λευκωσία

Τα εντυπωσιακά βραδινά φορέματα που επίλεξαν και τράβηξαν την προσοχή μας

Δέσποινα Άσπρου

Την Παρασκευή 20 Μαΐου το εστιατόριο Olio, παρέα με το Tanqueray Gin και την ομάδα της Cal Creative Communication, διοργάνωσαν ένα φανταστικό event, για εκλεκτούς φίλους και συνεργάτες. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ιδιαίτερα και δροσιστικά cocktails, φτιαγμένα με το εξαιρετικής ποιότητας gin Tanqueray και tea infusions από την Natural Life, τα οποία συνδυάστηκαν υπέροχα, με ξεχωριστά και γευστικά Olio bites. 

Στο όμορφο event που διοργανώθηκε έδωσαν "το παρών" τους αρκετές Κύπριες, οι οποίες εντυπωσίασαν με τα outfits που επίλεξαν και μέσα από τις εμφανίσεις τους κατάφεραν να αποτελέσουν η επόμενη στυλιστική μας έμπνευση. Μεταξύ των όσων μονοπώλησαν το ενδιαφέρον, ήταν η Κρίστη Αγαπίου και η Ζωή Σοφοκλέους.

Πιο συγκεκριμένα, για την περίσταση η Κρίστη Αγαπίου επ΄λεξε να φορέσει ένα μίντι μαύρο φόρεμα με σέξι cut outs κάτω από το στήθος και εντυπωσίασε. Το εν λόγω φόρεμα, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν αφού αντικαθιστά το κλασικό little black dress και είναι ό,τι πιο hot αυτή την εποχή.


Η Κρίστη Αγαπίου μαζί με τον Πανίκο Λειβαδιώτη.

Μια εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Ζωή Σοφοκλέους. Φορώντας ένα στενό πράσινο μίντι φόρεμα μαζί με heels κατόρθωσε μια υπέροχη εμφάνιση. Το πράσινο χρώμα αποτελεί σίγουρα μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές αυτή την περίοδο, αφού πρωταγωνίστησε σε όλα σχεδόν τα catwalks των μεγαλύτερων οίκων μόδας και βλέποντάς το φορεμένο στην Ζωή, πειστήκαμε πως με την πρώτη ευκαιρία πρέπει να βαδίσουμε στα χνάρια της.

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση