ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Μαύρο ribbed φόρεμα, χρυσά σκουλαρίκια και sneakers
 

Τρόποι για να περάσετε καλά σε μια μεγάλη πτήση

Διαβάστε πιο κάτω όλες τις δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε σε μια πτήση

Μαρία Σάββα

Ανεξάρτητα από το πόσο συναρπαστικός είναι ο προορισμός σας, οι μεγάλες πτήσεις είναι αρκετά βαρετές. Αν και όλοι είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστούμε την ταλαιπωρία για τις διακοπές μας, υπάρχουν τρόποι που μπορείτε να προγραμματίσετε εκ των προτέρων για να κάνετε την πτήση σας λίγο πιο ευχάριστη.

Δείτε μια ταινία

Αν είστε «κολλημένοι» σε ένα αεροπλάνο για ώρες, αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να περάσετε την ώρα σας. Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες έχουν τώρα μια καλή επιλογή ταινιών διαθέσιμη για παρακολούθηση. Αν όμως έχετε κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σας, γιατί να μην κατεβάσετε μερικές ταινίες πριν από το ταξίδι σας που γνωρίζετε ότι θα απολαύσετε.

Διαβάστε ένα βιβλίο

Το να κάθεσαι σε ένα αεροπλάνο είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να προλάβεις αυτό το διάβασμα για το οποίο δεν έχεις ποτέ χρόνο.  Τα αεροδρόμια έχουν επίσης μια φανταστική επιλογή από περιοδικά όλων των ειδών, γι' αυτό χαρίστε στον εαυτό σας κάτι για να δείτε αν προτιμάτε λίγο ανάγνωσμα.

Προγραμματίστε το ταξίδι σας

Μια πτήση μεγάλων αποστάσεων είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας. Εφόσον έχετε το σημειωματάριό σας, διαβάστε τον ταξιδιωτικό σας οδηγό και κάντε κάποιες προσαρμογές στο δρομολόγιό σας.

Ακούστε μουσική

Υπάρχει κάτι χαλαρωτικό στο να ξεχνάς τα πάντα και να χάνεις τον εαυτό σου σε ένα δικό σου playlist. Φροντίστε να συντάξετε και να κατεβάσετε τη λίστα με τις μουσικές τις αρέσκειάς σας πριν ταξιδέψετε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

TRAVEL: Τελευταία Ενημέρωση