ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ταξιδεύεις με backpack; To tip για να χωρέσουν τα ρούχα σου μέσα

Τί να κάνεις αν θες να το backpack σου να χωρέσει όσα περισσότερα γίνεται

Δέσποινα Άσπρου

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα οι περισσότεροι από εμάς αποφασίζουμε να ταξιδέψουμε όσο πιο πολύ γίνεται... και όσο πιο οικονομικά γίνεται. Και κάπως έτσι, καταλήγουμε να πραγματοποιούμε μίνι -κυρίως- αποδράσεις χωρίς αποσκευές... και έχοντας στην διάθεσή μας μόλις ένα backpack.

Και ενώ αρχικά η ιδέα μάς φαίνεται καλή, την τελευταία στιγμή θυμώνουμε με τον εαυτό μας... αφού δεν χωράει τίποτα μέσα! Well... σαφώς και είναι αδύνατο μια τσάντα πλάτης να χωρέσει τα πάντα, ωστόσο αν τοποθετήσεις σωστά τα ρούχα και τα αντικείμενά σου μέσα τότε η διαφορά είναι τεράστια.

Καταρχάς, αν θες να τοποθετήσεις όσα περισσότερα πράγματα γίνεται, καλό είναι να βάλεις στον πάτο τα πιο ελαφριά και στη μέση τα πιο βαριά αντικείμενα, όπως τα παπούτσια ή ένα νεσεσέρ. Να θυμάσαι πως τα βαριά πράγματα πρέπει να είναι στο ύψος της πλάτης σου.

Παράλληλα, αντί να διπλώσεις τα ρούχα σου, κάνε τα ρολάκια. Ανάλογα με το μέγεθος της τσάντας, κάποια κομμάτια θα μπαίνουν κάθετα και κάποια οριζόντια. Αν ταξιδεύεις με laptop, τοποθέτησέ το κάθετα ώστε να ακουμπά την πλάτη σου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

TRAVEL: Τελευταία Ενημέρωση