ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Τα μαγευτικά νησιά που ανοίγουν μόνο για τουρίστες που ήταν θετικοί στον κορωνοϊό

Το αρχιπέλαγος μπορούν να επισκεφτούν μόνο τουρίστες οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα του μοριακού τεστ

Το μαγευτικό αρχιπέλαγος Fernando de Noronha στα ανοικτά των ακτών της Βραζιλίας ανοίγουν και πάλι για τους τουρίστες. Φυσικά θα ήταν ιδανικός προορισμός αν ο κορωνοϊός μας το επέτρεπε. Και όμως ο κορωνοϊός είναι ο μόνος λόγος που μας επιτρέπει να επισκεφτούμε αυτά τα πανέμορφα νησιά αφού ένας από τους όρους για να τα επισκεφτείς είναι να έχεις νοσήσει από Covid-19.

Ναι δεν σας γελούν τα μάτια σας, καλά διαβάσατε. Σύμφωνα με το CNN.com η γνωστή παραλία Baia do Sancho η οποία βρίσκεται στην λίστα με τις 10 καλύτερες παραλίες του κόσμου σύμφωνα με το Trip Advisor's Traveler's Choice Awards ανοίγει και πάλι την επόμενη εβδομάδα όπως ανακοίνωσε η πολιτεία της Pernambuco.

Photo by Jaime Spaniol on Unsplash

Το αρχιπέλαγος Fernando de Noronha όπως όλος ο πλανήτης επηρεάστηκε από τον κορωνοϊό και αναγκάστηκε να κλείσει τον Μάρτιο ενώ άνοιξε και πάλι στις 31 Ιουλίου όμως μόνο για ξένους οι οποίοι διαθέτουν κατοικία εκεί ή ερευνητές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το αρχιπέλαγος μπορούν να επισκεφτούν μόνο τουρίστες οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα του μοριακού τεστ στο οποίο υποβλήθηκαν και βρέθηκαν θετικοί στον ιο (το τεστ πρέπει να φέρει ημερομηνία των τελευταίων 20 ημερών) ή ορολογικού τεστ που επιβεβαιώνει την παρουσία αντισωμάτων στο αίμα. Πάντως δεν έχει ξεκαθαριστεί ο λόγος που υπάρχει αυτή η προϋπόθεση στους επισκέπτες.

Photo by RODOLFO BARRETO on Unsplash

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

TRAVEL: Τελευταία Ενημέρωση