ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Τα 5 πιο viral, Instagrammable spots της Κύπρου για το 2020

Τα Instagrammable spots που έγιναν viral φέτος

newsroom must

Λίγο η πανδημία που μας κράτησε Κύπρο, λίγο οι εκδρομές που ούτως ή άλλως κάναμε τα Σαββατοκύριακα, φέτος ανακαλύψαμε ή επισκεφτήκαμε ξανά άπειρα αγαπημένα σημεία του νησιού. Οι κυπριακοί λογαριασμοί στα social media ανέδειξαν τις ομορφότερες, και τις πιο ιδιαίτερες τοποθεσίες και όπως ήταν φυσικό, όταν πάει ένας μετά ακολουθούν όλοι. 

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, τα 5 σποτ που έπαιξαν παντού και που συγκέντρωσαν πλήθος κόσμου από τις αρχές της χρονιάς μέχρι σήμερα, είτε Instagrammers που έσπευσαν να βγάλουν φωτογραφίες, είτε οικογένειες που τα επισκέφτηκαν για μια Κυριακάτικη εκδρομή.

Το αεροπλάνο (Τσέρι, Λευκωσία)


@fashioninsuitcases

Το αεροπλάνο που μεταφέρθηκε στο Τσέρι από την εγκαταλελειμμένη αεροπορική βάση της Λακατάμιας, έχει γίνει πόλος έλξης τους τελευταίους μήνες, παρόλο που δεν έχει άλλη λειτουργία από το να είναι ένα ιδιαίτερο, Instagrammable spot.

Το ναυάγιο EDRO III (Πέγεια, Πάφος)


@boy.voyage

Το EDRO III από το 2011 έχει γίνει ένα από τα διασημότερα spots της Κύπρου, και η τοποθεσία του δίπλα στο Oniro by the Sea βοηθά σ' αυτό. Φέτος επέστρεψε στα social media περισσότερο από ποτέ.

Το ροζ λιβάδι (Κλήρου, Λευκωσία)


@theelstories

Κάθε χρόνο στα τέλη Φεβρουαρίου, αρχές Μαρτίου το λιβάδι με τις αμυγδαλιές στην Κλήρου ανθίζει. Το χρώμα των αμυγδαλιών μαζί με τα λουλούδια που μπορεί να πετύχεις γύρω τους, δημιουργούν ένα υπέροχο θέαμα.

Το σπιτάκι (Διερώνα, Λεμεσός)


@_iamdorostheodorou

Παρόλο που δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για το σπιτάκι αυτό, τους τελευταίους μήνες έχει γίνει ένα από τα πιο viral spots της χρονιάς. Ανάμεσα στα δέντρα, άδειο με μόνο μια σημαία της Ελβετίας μέσα, έχει αξιοποιηθεί από Instagrammers, φωτογράφους και οικογένειες με μοναδικό σκοπό μια φωτογραφία.

Το δεντρόσπιτο (Καμπί, Λευκωσία)


@thecypriottraveler 

Στο Καμπί στη Λευκωσία, στο τέλος δύο μονοπατιών μέσα σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, στέκει ένα παραμυθένιο ξύλινο σπιτάκι, με τραπέζι για πικνικ και παγκάκια γύρω για εκδρομές τη φύση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

TRAVEL: Τελευταία Ενημέρωση