ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ιαπωνία: Η καλύτερη εποχή για να την επισκεφθείς

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν το ταξίδι σας

Μαρία Σάββα

Πότε είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε την Ιαπωνία;

Εξαρτάται από το είδος του ταξιδιού που θέλετε να κάνετε. Ωστόσο, η άνοιξη και το φθινόπωρο τείνουν να είναι έχουν τις πιο κατάλληλες καιρικές συνθήκες. Θα συνιστούσαμε ένα ταξίδι μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου ή Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου. Αν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, τότε ένα ταξίδι τον Μάιο μετά τη Χρυσή Εβδομάδα είναι για εσάς.

Πότε είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφτείτε την Ιαπωνία για άνθη κερασιάς;

Η εποχή της άνθισης της κερασιάς είναι μια από τις πιο δημοφιλείς περιόδους για να επισκεφθείτε την Ιαπωνία. Πλήθη κόσμου υποδέχονται ενθουσιασμένα την άνοιξη με την ανθοφορία των πανέμορφων Sakuras, με διάφορα φεστιβάλ να ξεπροβάλλουν σε όλη τη χώρα για να γιορτάσουν. 

Το χρονοδιάγραμμα ανθοφορίας εξαρτάται από την περιοχή της Ιαπωνίας στην οποία βρίσκεστε. Για παράδειγμα, ο χρόνος άνθισης στη νότια Ιαπωνία είναι ελαφρώς νωρίτερα από τις άλλες περιοχές, ενώ τα μέσα Απριλίου είναι ο μήνας αιχμής για το Τόκιο. Συνιστούμε να ελέγξετε την πρόβλεψη για τα άνθη της κερασιάς μέσω της Ιαπωνικής Μετεωρολογικής Εταιρείας εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τις περιοχές που θα επισκεφτείτε. 

Πότε είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε την Ιαπωνία για καλό καιρό;

Ο καιρός είναι ο πιο ήπιος και ηλιόλουστος κατά τους ανοιξιάτικους μήνες μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου ή το φθινόπωρο από τον Σεπτέμβριο έως τον Νοέμβριο. Τους καλοκαιρινούς μήνες παρατηρούνται υψηλότερες, υγρές θερμοκρασίες με αυξημένες βροχοπτώσεις.

Ποια είναι η φθηνότερη περίοδος για να πάτε στην Ιαπωνία;

Είναι πάντα το φθηνότερο να ταξιδέψετε κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής, η οποία θα έπεφτε μεταξύ των μέσων Ιανουαρίου και του Μαρτίου. Τους χειμερινούς μήνες παρατηρείται μείωση του αριθμού των τουριστών, που σημαίνει ότι οι αεροπορικές εταιρείες και τα ξενοδοχεία είναι πρόθυμοι να υποδεχθούν τους επισκέπτες.

Πότε είναι η πιο πολυσύχναστη περίοδος για να επισκεφθείτε την Ιαπωνία;

Η εποχή της άνθισης της κερασιάς και η Χρυσή Εβδομάδα είναι οι πιο πολυσύχναστες στιγμές για να επισκεφθείτε την Ιαπωνία. Την εποχή Sakura καταφθάνουν πολλοί διεθνείς τουρίστες, ενώ η Χρυσή Εβδομάδα (μια συλλογή τεσσάρων εθνικών εορτών) στις αρχές Μαΐου δείχνει αυξημένο εσωτερικό τουρισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

TRAVEL: Τελευταία Ενημέρωση