ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Η ομορφιά της Κύπρου μέσα από 5 + 1 φωτογραφίες

Φωτογραφίες που δείχνουν την ομορφιά του τόπου μας σε κάθε του έκφανση.

Γιώργος Γκαρακλίδης

Η Κύπρος ήταν ανέκαθεν ένα μυστήριο τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους ξένους. Ήταν κάτι σαν το μήλον της έριδος ιστορικά και γεωγραφικά και πλέον αποπνέει μια σύγχρονη αίσθηση, ωστόσο η διαχρονική της ομορφιά την κάνει να είναι ακόμα πιο θελκτική. 

Μέσα από τον φακό της ταλαντούχας Έλενας Χατζηγέρου έχουν αποτυπωθεί πολυάριθμες εικόνες της Κυπριακής χλωρίδας, πανίδας και γης και μας ταξιδεύουν σε διάφορα σημεία του νησιού που ενδεχομένως να μας δώσουν το κίνητρο να επισκεφθούμε σύντομα. 

Δείτε πιο κάτω 10 φωτογραφίες που όχι μόνο μας ταξιδεύουν αλλά μας κάνουν να σκεφτούμε και κάποιους ίσως και να νοσταλγούν.

1.Λιοπέτρι: Δημοσιεύοντας ένα εντυπωσιακό στιγμιότυπο από παράκτιο του Λιοπετριού, η Έλενα Χατζηγέρου τόνισε πως οι παραθαλάσσιες ομορφιές της Κύπρου θυμίζουν Τζαμάικα.

2.Αθαλάσσα: Μέσα από μια εικόνα "ταξιδέψαμε" στον παραμυθένιο Υδροβιότοπο της Αθαλάσσας και διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά, πως η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει εντυπωσιακά τοπία.

3.Αμμόχωστος: Στην ευρύτερη περιοχή της Αμμοχώστου οι ομορφιές της φύσης κόβουν την ανάσα.

4.Πάφος: Η Πάφος, ως γνωστό διαθέτει εντυπωσιακά δάση και η θέα της περιοχή παραπέμπει σε εξωτικούς προορισμούς.

5.Ακρωτήρι: Το Ακρωτήρι είναι μια κοινότητα της επαρχίας Λεμεσού που ξεχωρίζει την πλούσια ιστορία της και την πληθώρα των φυσικών θησαυρών της. 

6.Επισκοπή: Αναρτώντας μια εικόνα από το ηλιοβασίλεμα στην Επισκοπή, η Έλενα Χατζηγέρου μάς πείθει πως η Κύπρος δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους προορισμούς του εξωτερικού που φημίζονται για τα ηλιοβασιλέματά τους.

Φωτογραφίες από Elena Hadjiyerou on Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

TRAVEL: Τελευταία Ενημέρωση