ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φόρεμα και flip flop
 

Κάτω από τον κυπριακό ήλιο, με την αύρα της Προβηγκίας

Στο must Αυγούστου που κυκλοφορεί την Κυριακή 2/8 με την Καθημερινή

newsroom must

Η Προβηγκία δεν είναι απλώς μια τοποθεσία στον χάρτη ή ένας προορισμός για διακοπές, είναι μια εμπειρία ζωής ή καλύτερα ένας τρόπος ζωής, όπου η φύση και η πολυτέλεια γίνονται ένα, επηρεάζοντας μέχρι σήμερα τομείς όπως η μόδα και η τέχνη. Μπορεί όμως ο γαλλικός νότος να έχει παραμυθένια κάστρα, καρτποσταλικά οινοποιεία και απέραντους αμπελώνες, υπάρχει όμως και η κυπριακή εκδοχή για όσους θέλουν να ζήσουν την απλότητα της φύσης και την γαστρονομική κουλτούρα.

Άλλωστε, η Κυπριακή επαρχία έχει αλλάξει και συνεχίζει να αλλάζει, αποκτώντας στυλ, γεύσεις και αρώματα. Με την φιλοσοφία του γαστρονομικού τουρισμού να εξελίσσεται μέρα με τη μέρα στη χώρα μας, οι μονοήμερες ή ολιγοήμερες αποδράσεις στα χωριά της Κύπρου έχουν εξελιχθεί ώστε να περιλαμβάνουν δραστηριότητες πέρα από μια επίσκεψη σε ένα εστιατόριο που μπορεί να υπάρχει στο κάθε χωριό.

Ψάξαμε τα καλά κρυμμένα μυστικά της Κυπριακής επαρχίας, στα κρασοχώρια του νησιού, δοκιμάσαμε τη νέα γαστρονομία και φωτογραφήσαμε τη μόδα, σε ένα μεγάλο αφιέρωμα στο must Αυγούστου, που κυκλοφορεί την Κυριακή 2/8 με την Καθημερινή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

TRAVEL: Τελευταία Ενημέρωση