ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

H απόδειξη πως όλοι βγάζουμε τις ίδιες φωτογραφίες!

Δείτε το εντυπωσιακό post με το Άγαλμα της Ελευθερίας

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Όταν επισκεπτόμαστε μια ξένη χώρα, το μόνο σταθερό στο πρόγραμμα των περισσοτέρων είναι τα αξιοθέατα. Αν πας Παρίσι, σίγουρα θα φωτογραφηθείς με τον Πύργο του Άιφελ, αν πας Ρώμη τότε στο Κολοσσαίο, αν πας Νέα Υόρκη σίγουρα στο Άγαλμα της Ελευθερίας. Στη συνέχεια, αν αγαπάς τη φωτογραφία ή αν διατηρείς ένα ταξιδιωτικό Instagram, θα προσπαθήσεις να βγάλεις την πιο ωραία φωτογραφία. 

Δυστυχώς δύσκολα πια μπορεί κάποιος να βγάλει μια πρωτότυπη φωτογραφία κάποιου αξιοθέατου, και αυτό αποδεικνύει ο art director και φωτογράφος Sam Morrison (@samthecobra) με τα μικρά βίντεο που ανεβάζει στους λογαριασμούς του στο Instagram και στο TikTok.

''Σίγουρα όλοι βγάζουμε παρόμοιες φωτογραφίες (είμαι και εγώ μέσα σ' αυτούς) αλλά αυτό δεν είναι κακό. Όλες μαζί μπορεί να δημιουργήσουν κατι υπέροχο. Δημιουργούμε ένα αρχείο. Φανταστείτε να μπορείτε να δείτε ένα χρονοδιάγραμμα κάθε τοποθεσίας, από κάθε οπτική γωνία'' γράφει ο καλλιτέχνης στο post στο Instagram. 

Δείτε το εντυπωσιακό post με το Άγαλμα της Ελευθερίας. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by sam morrison. (@samthecobra) on

Σε ένα δεύτερο βίντεο που ανέβηκε στο TikTok, o Morrison έβαλε σε ένα βίντεο 1272 φωτογραφίες από χρήστες στο Instagram, δημιουργώντας μια μοναδική, πρωτότυπη... ξενάγηση στη Νέα Υόρκη. 

''Tα κλασικά είναι κλασικά για κάποιο λόγο. Όλοι έχουμε βγάλει αυτές τις φωτογραφίες. Τι συμβαίνει όταν τα πάντα στον κόσμο έχουν φωτογραφηθεί; Απ' όλες τις γωνίες, κάθε ώρα της ημέρας; Στο τέλος θα τις βάλουμε όλες μαζί και θα μπορούμε να δούμε όλη την ιστορία μιας τοποθεσίας από κάθε δυνατή γωνία'' γράφει στο YouTube κάτω από το πιο κάτω βίντεο.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

TRAVEL: Τελευταία Ενημέρωση

X