ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Γαστρονομικές εκδρομές σε 6 χωριά της Κύπρου

Όσα πρέπει να δοκιμάσεις σε 6 χωριά της Κύπρου, στο must Νοεμβρίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 7/11 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

newsroom must

Το φθινόπωρο προσφέρεται για εξορμήσεις σε πανέμορφους προορισμούς της Κύπρου που θα σε γεμίσουν με νέες ή ήδη γνωστές γαστρονομικές εμπειρίες. Ξεχωρίσαμε έξι χωριά που έχουν ταυτιστεί με λειχουδιές και πιάτα, και που σε συνδυασμό με το σκηνικό γύρω σου γίνονται must visit για τον Νοέμβριο.

Όσο η θερμοκρασία πέφτει, συνηθίζουμε να κλεινόμαστε στο σπίτι, στα ζεστά μας, με ένα φλιτζάνι αχνιστό καφέ, να περνάμε το Σαββατοκύριακο χαλαρά στον καναπέ. Αυτό ιδανικά θα αλλάξει, αν δεν έχει ήδη αλλάξει. Άλλωστε οι εκδρομές στην Κύπρο δεν είναι ταυτισμένες με το καλοκαίρι, απλώς ο κόσμος τείνει να τις προτιμά τους καλοκαιρινούς μήνες. Σίγουρα από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο έχουμε ως σταθερό πλεονέκτημα τον καιρό αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τον χειμώνα οι εξορμήσεις μπαίνουν στον πάγο. Η κυπριακή ύπαιθρος είναι πλούσια σε εικόνες, μυρωδιές και, φυσικά, γεύσεις, εστιατόρια και καφέ που διατηρούν έναν πιο παραδοσιακό χαρακτήρα, αναβαθμίζουν τις γαστρονομικές τους επιλογές και καταφέρνουν να γίνονται απαραίτητος σταθμός.

Από την άλλη, το μόνο σίγουρο είναι πως όταν μιλάμε για την Κύπρο, μιλάμε για ένα μικρό νησί του οποίου πάνω-κάτω τα χωριά τα γνωρίζεις ήδη. Εμείς είμαστε εδώ για να σου προσδιορίσουμε πού θα φας τι, μέσα από γεύσεις που βγαίνουν από την παράδοσή μας και που, ως επί το πλείστον, έχουν προσαρμοστεί στα σημερινά δεδομένα. Το πιο σίγουρο είναι πως ξέρεις αυτά τα χωριά, αλλά κατά πόσο έχεις γευτεί αυτά που ανακαλύψαμε;

Όσα πρέπει να δοκιμάσεις σε 6 χωριά της Κύπρου, στο must Νοεμβρίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 7/11 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

TRAVEL: Τελευταία Ενημέρωση

Image by @beckyshot on Instagram

Tο «φιορδ» της Κύπρου

Πρόταση για εκδρομή στο πιο India style σημείο του μεγάλου μεσογειακού νησιού
Πάρις Δημητριάδης
 |  TRAVEL