ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

5 σούπερ Instagrammable προορισμοί στον κόσμο

Σε πόσους έχεις πάει;

Τα τελευταία χρόνια είναι ένα ακόμα στοιχείο που βλέπουμε όταν ψάχνουμε μια πόλη για να ταξιδέψουμε. Εκτός από τα αξιοθέατα, την ιστορία, τον πολιτισμό και τη γαστρονομία μια χώρας ή πόλης, πλέον αναζητούμε προορισμούς που αγαπά το... Instagram. Όταν κάτι είναι Instagrammable σε καλεί να το ''επεξεργαστείς'' να βρεις γωνιές, να το φωτογραφίσεις γιατί όπως και να το βγάλεις θα βγει ωραίο αλλά θέλεις κάτι διαφορετικό. 

Σεφσαουεν, Μαρόκο

Η διάσημη μπλέ πόλη του Μαρόκο δεν μοιάζει με τίποτα άλλο που έχεις συναντήσει. Σπίτια, τοίχοι, πόρτες, παράθυρα, γλάστρες, δρομάκια, σκάλες, όλα είναι βαμμένα μπλε αλλά αυτό επικρατεί μόνο στην παλιά πόλη. Έχει 42 χιλιάδες κατοίκους και βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της χώρας, χτισμένη στους πρόποδες της οροσειράς Ριφ. (φωτογραφία: @theislanerstories)

Ισλανδία

Η αλήθεια είναι πως στην Ισλανδία δεν χρειάζεται να ψάξεις για να βρεις Instagrammable σημεία. Ολόκληρη η χώρα είναι γεμάτη απ' άκρη σ' άκρη με πανέμορφα τοπία, με το μεγαλείο της φύσης να κυριαρχεί όπου κοιτάξεις. Τεράστια υπόγεια σπήλαια πάγων, επιβλητικά ηφαίστεια, θερμές πηγές ανάμεσα στους πάγους είναι μόνο μερικά από τα ''συστατικά'' που κάνουν την χώρα έναν must προορισμό. (φωτογραφία: @diarywings)

Ποζιτάνο, Ιταλία

Το χωριό της Ιταλίας έχει λόγο που είναι ένας από τους πολυφωτογραφημένους προορισμούς του κόσμου. Φωτογενή σπίτια που κατηφορίζουν προς την ακτή, πολύχρωμα σπίτια σε σοκάκια και σημεία με θέα τη θάλασσα κάνουν το Ποζιτάνο τον απόλυτο προορισμό αν θέλεις να κάνεις ένα... Instagrammable ταξίδι. (φωτογραφία: @gs.travel)

Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Το Ντουμπάι είναι καλή ιδέα για πολλούς λόγους και τα Instagrammable σημεία είναι ένας απ' αυτούς. Τα μοντέρνα κτήρια και οι ουρανοξύστες συνδυάζονται με τις παραλίες, τις ιστορικές γειτονιές και τα σημεία τέχνης (και φυσικά με το lifestyle) σε μια υπέροχη πόλη που έχει πολλά να σου δώσει. (φωτογραφία: @mariaa_fantii)

Αθήνα, Ελλάδα

Η Ελληνική πρωτεύουσα δεν χρειάζεται ούτε συστάσεις, ούτε εξηγήσεις. Ιστορία και πολιτισμός όπου κοιτάξεις, με πολλά γνωστά φωτογραφημένα σημεία όπως το Ζάππειο και ο Παρθενώνας αλλά μπορείς να βρεις spots σε κάθε γωνιά. (φωτογραφία: @stefani_thebunnygirl)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

TRAVEL: Τελευταία Ενημέρωση