ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Απρίλιος: 3+1 Ευρωπαϊκές χώρες για να επισκεφθείτε

Τέσσερις προορισμοί για τον Απρίλιο που πρέπει να προσθέσετε στο bucket list σας

Μαρία Σάββα

Ο ευχάριστος καιρός καθιστά μια ονειρεμένη στιγμή για να κάνετε ένα ταξίδι που είχατε για καιρό στο bucket list σας. Πάρτε το διαβατήριό σας (και ίσως έναν ταξιδιωτικό φίλο) και δείτε τα τέσσερα καλύτερα μέρη για να ταξιδέψετε τον Απρίλιο. Καθώς η άνοιξη ανθίζει γεμίζοντας τον κόσμο με νέα χρώματα και ενέργεια, είναι η ιδανική εποχή για να εξερευνήσετε νέους προορισμούς. Εάν αναζητάτε τον τέλειο συνδυασμό αρχιτεκτονικής ομορφιάς, πλούσιας ιστορίας και γαστρονομικής απόλαυσης, αυτή η λίστα θα σας καθηλώσει.

1.Βαλένθια, Ισπανία

Ο προορισμός που έμελλε να γεννήσει τον Σαντιάγκο Καλατράβα, η Βαλένθια, απλώνεται μπροστά σας σαν ένας πίνακας ζωγραφικής. Η ηλιόλουστη πόλη προσφέρει μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων και θαυματουργών αξιοθέατων, ενώ η κοντινή της απόσταση από τη Βαρκελώνη δίνει τη δυνατότητα για ένα διπλό ταξίδι που θα συνδυάσει δύο διαφορετικά κομμάτια της Ισπανίας.

2.Βαλέτα, Μάλτα

Η μεγαλοπρεπής Βαλέτα, πρωτεύουσα της Μάλτας, είναι σαν μια ζωντανή μουσειακή έκθεση. Τα μπαρόκ σπίτια, τα επιβλητικά φρούρια και οι παλάτια της μιλούν για την πλούσια ιστορία της. Το Οχυρό του Saint Elmo και το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου είναι απλώς δύο από τα μνημεία που σας προσκαλούν να τα εξερευνήσετε.

Photo by @europe on Instagram

3.Φλωρεντία, Ιταλία

Η Φλωρεντία, κόσμημα της Τοσκάνης, είναι ένας προορισμός που αναδεικνύει την ομορφιά της ιταλικής Αναγέννησης. Εδώ ζούσαν και δημιουργούσαν κορυφαίοι καλλιτέχνες και επιστήμονες, δίνοντας στον κόσμο έργα που αναδεικνύονται ακόμα και σήμερα.

Photo by @andiamo.sergio on Instagram 

4.Βενετία, Ιταλία

Η Βενετία απλώνεται γοητευτικά πάνω στα κανάλια της, προσφέροντας μια ατμόσφαιρα που σαγηνεύει κάθε επισκέπτη. Την άνοιξη, οι γόνδολες πλέουν ακόμα πιο ελεύθερα και οι γωνιές της πόλης αποκαλύπτουν τα μυστικά της.

Photo by @marino.gobita

TRAVEL: Τελευταία Ενημέρωση