ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

5 ελληνικά νησιά για να κάνεις διακοπές με ησυχία

Ποια προτείνει η Sunday Times;

H Sunday Times δημοσίευσε μια λίστα με 25 νησιά στην Ευρώπη όπου θα περάσεις ήσυχες διακοπές, χωρίς τη βαβούρα της πολυκοσμίας, από χώρες όπως η Κροατία, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Σουηδία, η Γερμανία, η Νορβηγία και φυσικά η Ελλάδα, με τα 5 απ' αυτά να είναι Ελληνικά. Η Άνδρος από την άλλη, όχι μόνο βρίσκεται στη λίστα αλλά είναι και στο νούμερο ένα, αλλά θα δούμε και τα πέντε αναλυτικά. 

Άνδρος
Με έμφαση στα όσα μπορείς να δεις και να κάνεις σε μια περιήγηση με τα πόδια, η Άνδρος όπως είπαμε βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Γίνεται, επίσης, αναφορά στο Andros Routes και στα μονοπάτια μέσα από τα οποία μπορείς να δεις μνημεία και μουσεία, με επιπλέον αναφορές στο ενετικό κάστρο και, φυσικά, στις παραλίες. 

Κίμωλος
Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Κίμωλος, την οποία χαρακτηρίζουν ως ''boho κρυσφήγετο'' λόγω των νέων ξενοδοχείων που, όπως γράφει ο συντάκτης, παραπέμπει στην παλιά Ελλάδα, που συνδυάζει ιστορία και ηρεμία. 

Φολέγανδρος
Στην 13η θέση είναι το νησί αυτό, που θεωρείται η γραμμή της ισορροπίας ανάμεσα στο μοντέρνο στυλ των Κυκλάδων και την μποέμικη ζωή ενώ απέχει μόλις μία ώρα και κάτι από την κοσμοπολίτικη Σαντορίνη. 

Κύθηρα
''Μια ημιάγρια φαντασίωση με χαράδρες και αρχαία χωριά'' γράφει η Sunday Times, και βάζει τα Κύθηρα στην 18η θέση, παραπέμποντας εκεί τον κόσμο στο νησί που είναι περισσότερο ''ξεχασμένο'' παρά κρυφό. 

Σύμη
Η γραφική Σύμη βρίσκεται στην τελευταία θέση, παρομοιάζοντας την, ωστόσο, με ακτές της Αμάλφι της Ιταλίας. 

Με πληροφορίες από το Ozonweb.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

TRAVEL: Τελευταία Ενημέρωση