ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

To θέατρο Ριάλτο προσαρμόζεται στα νέα μέτρα

Η είσοδος για θεατές άνω των 12 ετών θα επιτρέπεται μόνο με την προσκόμιση και επίδειξη ενός εκ των πιο κάτω πιστοποιητικών

newsroom must

Το Θέατρο Ριάλτο, σε πλήρη συμμόρφωση με το νέο υγειονομικό διάταγμα που τίθεται σε εφαρμογή από σήμερα Παρασκευή 9 Ιουλίου μέχρι και την 31η Ιουλίου 2021, πληροφορεί το κοινό ότι, οι προγραμματισμένες παραστάσεις του θα  πραγματοποιηθούν κανονικά με μέγιστο αριθμό τα 350 άτομα.

Η είσοδος για θεατές άνω των 12 ετών θα επιτρέπεται μόνο με την προσκόμιση και επίδειξη ενός εκ των πιο κάτω πιστοποιητικών:

1. Κάρτα εμβολιασμού (που πιστοποιεί την πραγματοποίηση τουλάχιστον της πρώτης δόσης και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων από την ημερομηνία της)

2. Αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης νοσούντος με COVID με ισχύ έξι μηνών

3. Αρνητική εργαστηριακή εξέταση (PCR) 72 ωρών

Για την ομαλή προσέλευση και προς αποφυγή συνωστισμού, οι θεατές παρακαλούνται όπως προσέρχονται έγκαιρα στο θέατρο και έχουν έτοιμα τα σχετικά έγγραφα πριν από το σημείο ελέγχου.

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το ταμείο του Θεάτρου: Τηλέφωνο 77 77 77 45, e-mail boxoffice@rialto.com.cy.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση

Η νίκη είναι στη συμμετοχή

Η νίκη είναι στη συμμετοχή

H μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων της Κύπρου μας, με γνώμονα πάντα τις θεμελιώδεις αξίες του ...
Ριάνα Στυλιανού
 |  PROMO