ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Το DECATHLON έρχεται στην Κύπρο

Ο μεγαλύτερος αντιπρόσωπος αθλητικών ειδών παγκοσμίως , ανοίγει το πρώτο κατάστημα DECATHLON στη Λάρνακα

newsroom must

Η Κύπρος καλωσορίζει, το DECATHLON. Η Γαλλικής προέλευσης, ευρέως γνωστή, αλυσίδα καταστημάτων DECATHLON, είναι αντιπρόσωπος αθλητικών ειδών, ενώ σχεδιάζει και κατασκευάζει και αθλητικό εξοπλισμό για πάνω από 50 αθλήματα. Η εταιρία μετρά σήμερα, περισσότερα από 1700 καταστήματα λιανικής πώλησης, σε 50 χώρες.

Η εταιρία ανοίγει το πρώτο της κατάστημα DECATHLON Cyprus και γιορτάζει τα εγκαίνιά του, την Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023, στο Metropolis Mall στη Λάρνακα.

Το DECATHLON Cyprus προσκαλεί το κοινό στο χώρο του, να γιορτάσουν μαζί από τις 18.30 - 21.00 με δραστηριότητες, εκπλήξεις, διαγωνισμούς, μουσική και δώρα.

Το κατάστημα DECATHLON θα βρίσκεται στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της Λάρνακας καλύπτοντας ένα τεράστιο χώρο 2.500τ.μ. Λάτρεις του αθλητισμού κάθε επιπέδου καιόλων των ηλικιών, θα μπορούν να βρουν περισσότερα από 5000 προϊόντα, από αθλητικά είδη ρούχων, αξεσουάρ, υποδήματα καιαθλητικό εξοπλισμό, με γνώμονα την υψηλότερη ποιότητα καιπροσιτές τιμές για όλους.

Το DECATHLON Cyprus, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία shopping, με το “All sports under one roof” concept.

Σχετικά με το DECATHLON:

Από το 1976, το DECATHLON σχεδιάζει και κατασκευάζει αθλητικό εξοπλισμό υψηλής απόδοσης, με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και στη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Στόχος της εταιρίας, μέσα από μια βιώσιμη στρατηγική, είναι να καταφέρουν να βρίσκονται κοντά σε όλους, σε όλο τον κόσμο.

Το DECATHLON δεν είναι απλώς μια εταιρία μεταπώλησης προϊόντων. Διαθέτουν δικές τους εταιρικές μάρκες, εστιαζόμενοι στη γνώση και την εμπειρία τους,για να δημιουργούντα δικά τους προϊόντα, στα δικά τους στούντιο και εργαστήρια.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πάνω από 20 εταιρικές μάρκες DECATHLON, η καθεμία αφιερωμένη σε ένα συγκεκριμένο άθλημαή σε μια μέθοδο πρακτικής άσκησης.

Επίσης η εταιρία, επενδύει κονδύλια στην έρευνα και την ανάπτυξη, θέλοντας μέσα από διάφορους τρόπους, να μειώσει τo αυξημένο κόστος συμμετοχής στον αθλητισμό και την άσκηση, κάνοντάς τα πιο προσιτά στον καθένα.

Βρείτε το DECATHLON Cyprus στο Metropolis Mall, Λεωφόρος Ευρωπαϊκής Ένωσης 5, 6043, Λάρνακα.
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Σάββατο 10:00-20:00 και Κυριακή 11:00-19:30.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το DECATHLON Cyprus, ακολουθήστε το @decathloncyprus στο Instagram και το @decathloncy στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση