ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Ρεκόρ για τα Αρκουδάκια από το σπίτι για το ΣΠΙΤΙ

Ενισχύοντας το έργο του RMHC Κύπρου

newsroom must

Ένας μεγάλος αριθμός από λούτρινα όλων των χρωμάτων, μεγεθών και σχεδίων γέμισε, κυριολεκτικά, το Γήπεδο «Αετού» στη Λεμεσό. Την Κυριακή, 2 Ιουνίου 2024, ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία η δεύτερη φάση της πρωτοβουλίας της κ. Εβίτας Κωνσταντίνου, «Αρκουδάκια από το σπίτι για το ΣΠΙΤΙ», με την προσέλευση μικρών και μεγάλων να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Κατά τη διάρκεια της φιλανθρωπικής εκδήλωσης, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λεμεσού κ. Νίκου Νικολαΐδη, δημιουργήθηκε η μεγαλύτερη αλυσίδα λούτρινων σε όλο τον κόσμο και ακολούθησε η πανηγυρική καταγραφή προσπάθειας νέου Ρεκόρ Γκίνες 17,815 λούτρινα κατά μήκος μιας αλυσίδας 3.521 χιλιόμετρα!

Συγκινημένη, η κα Κωνσταντίνου δήλωσε «… δώσαμε ένα ισχυρό παράδειγμα εθελοντισμού, άδολης και ανεπιτήδευτης προσφοράς μέσα από αυτή την εκστρατεία. Δώσαμε ηχηρά περιβαλλοντικά μηνύματα στην κοινωνία και επιβεβαιώσαμε για ακόμα μια φορά το λίγο του καθενός μπορεί να αποτελέσει ένα τεράστιο ομαδικό πολύ. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που συμμετείχε με κάθε τρόπο σε αυτή την όμορφη πρωτοβουλία αγάπης».

Πλήθος κόσμου έκαναν τη βόλτα τους στο Γήπεδο «Αετού», όπου πέρασαν υπέροχα, θυμήθηκαν στιγμές από την παιδική τους ηλικία και έφυγαν με το λούτρινο της επιλογής τους. Μερικοί δε έφυγαν με…όχι ένα, ούτε δύο, αλλά με μια αγκαλιά γεμάτη λούτρινα, αφού όλα τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις (των λούτρινων) δόθηκαν για την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Ronald McDonald House Charities Κύπρου. Αποστολή του; Να κρατάει τις οικογένειες μαζί στις πιο δύσκολες στιγμές του παιδιού τους.

Ronald McDonald House Charities® (RMHC®):

Είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 65 χώρες παγκοσμίως, με στόχο τη δημιουργία και υποστήριξη προγραμμάτων που βελτιώνουν άμεσα την υγεία και ευημερία των παιδιών.

Ronald McDonald House Charities Κύπρου:

Ακολουθώντας την ίδια γραμμή, το 2014 ιδρύθηκε στην Κύπρο το Ronald McDonald House Charities Κύπρου με έδρα του τη Λευκωσία! Το όραμά του είναι να γίνει ευρέως γνωστή η προσπάθειά του που αφορά στη βελτίωση της ζωής των οικογενειών με παιδιά που έχουν νοσήσει, προσφέροντάς τους στήριξη όπου και όταν χρειαστεί.

Από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του μέχρι και σήμερα, το Ronald McDonald House Charities Κύπρου εργάζεται εντατικά για να κρατάει τις οικογένειες μαζί στα δύσκολα, ενώ σε συνεργασία με άλλα παραρτήματα του RMHC σε όλο τον κόσμο, βοηθάει οικογένειες να μεταβούν στο εξωτερικό για να βρίσκονται κοντά στο παιδί τους, για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσει η νοσηλεία του. Συμπάσχοντας με τα παιδιά και τις οικογένειές τους, το Ronald McDonald House Charities Κύπρου εξασφαλίζει ζωτικούς πόρους και φροντίζει ώστε τα παιδιά να λαμβάνουν ιατρική περίθαλψη από κορυφαία νοσοκομεία παγκοσμίως.

Μάθετε περισσότερα για το Ronald McDonald House Charities Κύπρου εδώ / Ακολουθήσετε τις σελίδες του στα Social Media (Facebook: Ronald McDonald House Charities Κύπρου & Instagram: @RMHCCY) / Καλέστε στο 22 52 54 04.

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση

ΠΑΣΥΚΑΦ: Ομπρέλα φέραμε…;

ΠΑΣΥΚΑΦ: Ομπρέλα φέραμε…;

Εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τον ήλιο, τα οφέλη και τις βλάβες στην υγεία από τον ΠΑΣΥΚΑΦ ...
newsroom must
 |  PROMO