ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Προσωπικότητες - κλειδιά στο Digital Agenda Cyprus Summit

Η καθιέρωση της Λευκωσίας ως περιφερειακού κόμβου των ψηφιακών εξελίξεων και η ανάδειξή της σε πανεπιστημιακό κέντρο αλλά και επίκεντρο της γνώσης και συζήτησης του ψηφιακού γίγνεσθαι είναι ο στόχος του Digital Agenda Cyprus Summit που πραγματοποιείται τον Οκτώβριο στην πρωτεύουσα. Πρόκειται για στόχο που επιτυγχάνεται μέσα από τη σύναξη σημαντικών προσωπικοτήτων που μαζί με τους νέους συζητούν και αναπτύσσουν το μέλλον της ανθρωπότητας.

Προσωπικότητες-κλειδιά, όπως ο Daniel Bobroff, CEO της ASOS Ventures, o βραβευμένος συγγραφέας Andeas Ekstrom, ένας από τους σημαντικότερους αναλυτές της καταναλωτικής συμπεριφοράς και σύμβουλος μεταξύ άλλων της Disney Ken Ηughes, η Delphine Remy-Boutang, τέως παγκόσμια διευθύντρια social media της IBM, η Αναστασία Σιδέρη, διευθύντρια επικοινωνίας της Coca Cola για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, και ο Daniel Domscheit-Berg, ειδικός σε θέματα κυβερνοασφάλειας, θα ξεκλειδώσουν την πόρτα και θα παρουσιάσουν τις ψηφιακές εξελίξεις και το κατά πόσο αυτές μπορούν να αποτελέσουν εργαλείο για ανάπτυξη σε όλους τους τομείς επιχειρηματικού ενδιαφέροντος. Στο συνέδριο θα φιλοξενηθούν πάνω από 20 ομιλητές από την Κύπρο, την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη.  

Το Digital Agenda Cyprus Summit θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας στις 15 και 16 Οκτωβρίου.

Εισιτήρια για πληροφορίες: Χριστιάνα Ακρίτα, 22472585 και tickethour.com

Xορηγοί: Powered by Cyta. Μεγάλοι Χορηγοί: Τράπεζα Κύπρου, Deloitte. Υποστηρίζουν: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, Frederick University και Σχολή Μοριακής Ιατρικής. Με τη στήριξη της Κυπριακής Δημοκρατίας – Υπουργείου Οικονομικών και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 

Το Digital Agenda Cyprus Summit είναι πραγματικότητα χάρη στην μεγάλη στήριξη της Cyta. Ευχριστούμε επίσης την Τράπεζα Κύπρου την Deloitte και την Logicom. Σε αυτό συμμετέχουν τα σημαντικότερα εκπαιδευτικά/ ερευνητικά ιδρύματα της χώρας: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Ινστιτούτο Γενετικής, Πανεπιστήμιο Φρέντερικ και RISE.

Δείτε το trailer πιο πάνω.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.digitalagendacy.com/ 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση