ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean φούστα, loose πουκάμισο και σανδάλια
 

Ο Deejay Radio 93 5 xαρίζει 4 φανταστικά Apple AirPods

ΕΣΥ που ακούς το «Breakfast» με τον Anthony 642 και τη Βασιλική;

Ο Deejay Radio 93 5 και τα Public χαρίζουν μέσα απο την εκπομπή «Breakfast» με τον Anthony 642 και τη Βασιλική, κάθε εβδομάδα για τον μήνα Νοέμβριο, το απόλυτο gadget για να ακούς ΠΑΝΤΟΥ την αγαπημένο σου πρωινό δίδυμο, ένα ζευγάρι φανταστικά Apple AirPods, αξίας 179 ευρώ!

Τέσσερις εβδομάδες, τέσσερις μοναδικοί νικητές!

Τα Apple AirPods συνδυάζουν το λιτό design με την πρωτοποριακή τεχνολογία και τον κρυστάλλινο ήχο. Προσφέρουν ακόμα πιο γρήγορη σύνδεση με τις αγαπημένες σου συσκευές, Apple ή Android, ενώ σου δίνουν έως και 5 ώρες χρόνο ακρόασης με μία φόρτιση.

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό:
• είτε θα στείλεις μήνυμα στο 1800 με την ένδειξη BREAKFAST κενό, το ονοματεπώνυμο και την ηλικία σου με χρέωση 10 σεντς ανά μήνυμα.
• είτε θα μπεις στα social media του Deejay Radio 93 5, σε Facebook και Instagram, θα βρεις το σχετικό posts που διαγωνισμού, θα ακολουθήσεις τα πανεύκολα βήματα, και θα μπεις στην κλήρωση.

Κάθε Παρασκευή, ο Anthony 642 και η Βασιλική κληρώνουν ένα νικητή που θα ακούει την αγαπημένη του πρωινή εκπομπή… ΠΑΝΤΟΥ, με ήχο υψηλής ποιότητας, με τα νούμερο ένα true wireless earbuds. Συντονιστείτε!

ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ: 06/11/20, 13/11/20, 20/11/20, 27/11/20

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση

Get in shape

Get in shape

Δείτε πώς να διεκδικήσετε αυτό το φανταστικό δώρο
 |  PROMO