ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

To Lidl Wellness Camp ήταν η πιο όμορφη εμπειρία

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε για 3η φορά το διήμερο ευεξίας από τη Lidl Κύπρου.

Όσοι βρέθηκαν στον Αγρό το Σαββατοκυρίακο 15 και 16 Οκτωβρίου έζησαν μια μοναδική εμπειρία, γεμάτη νέες γνώσεις, δεξιότητες και γεύσεις.

Το 3ο Lidl Wellness Camp πρόσφερε σε όλους τους συμμετέχοντες συμβουλές ευεξίας, οδηγίες για καλή διατροφή και ιδέες για μια καλύτερη ζωή και πιο υγιή καθημερινότητα. Όλη η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα του Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, της Κυπριακής Εθνικής Επιτροπής Unesco και του Παγκύπριου Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε με τίποτα να μη δώσουμε το “παρών” μας σε αυτό το τόσο ποιητικό retreat, καθώς οι ομιλίες των επιστημόνων που παραβρέθηκαν στο σεμιναρίου ήταν πολλά υποσχόμενες. Οι προβλέψεις μας ήταν φυσικά σωστές. Μαζέψαμε πολλές χρήσιμες πληροφορίες, τόσο για τη διατροφή μας όσο και τη ψυχική μας υγεία, που είναι εξίσου σημαντική με τη σωματική.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φαγητού, η Lidl Κύπρου, θέλοντας να δώσει στους καταναλωτές όλα τα εφόδια για να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη και αντιλαμβανόμενη ότι η διατροφή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την υγεία, προχώρησε σε μια καινοτόμα συνεργασία, για τα κυπριακά δεδομένα, με ειδικούς από τον χώρο της διατροφής, της ψυχολογίας, της άθλησης και του περιβάλλοντος. Οι ειδικοί αυτοί βρέθηκαν στον Αγρό όπου ανέπτυξε ο καθένας τους με τον δικό του, δημιουργικό τρόπο, θέματα από τον τομέα του.

Οι 150 τυχεροί συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αθληθούν με τη βοήθεια του Κυριάκου Πελεκάνου, να κάνουν ασκήσεις εργονομίας με τον Δρ.Γιώργο Όξινο, να μιλήσουν για την ενσυνειδητότητα στο φαγητό με τη δρ. Ανθή Λούτσιου, να ξυπνήσουν τις αισθήσεις τους με κυπριακά αρωματικά βότανα με τη Μαριλένα Ιωαννίδου, να μαγειρέψουν, αλλά και να δοκιμάσουν τις πεντανόστιμες δημιουργίες του σεφ Γιώργου Γεωργίου, να διεισδύσουν στα άδυτα της ανθρώπινης βιολογίας με τη Δρ. Μυρτάνη Πιερή, να ενημερωθούν για τα μικροπλαστικά από τη Δρ.Ξένια Λοιζίδου, να ανακαλύψουν εύκολους τρόπους βελτίωσης της διατροφής τους με τη Νικολέτα Μιχαηλίδου και τόσα άλλα, με πολλούς ακόμη ειδικούς.

Παράλληλα, τα παιδιά όλων των ηλικιών , με την καθοδήγηση από εξειδικευμένες εκπαιδεύτριες, έλαβαν μέρος στις ευφάνταστες, βιωματικές δραστηριότητες του Σχολείου του Δάσους με τη Δρ. Νικολέττα Χριστοδούλου. Όλα μαζί συνέθεσαν ένα ανεπανάληπτο διήμερο καθαρού μυαλού, ανανεωμένου σώματος και περιζήτητης ευεξίας.

Οι συμμετέχοντες είχαν, επίσης, την ευκαιρία να λύσουν απορίες σχετικές με τη διατροφή και την υγεία τους. Το διήμερο έκλεισε με την υπόσχεση για ένα τέταρτο Lidl Wellness Camp του χρόνου, με την ίδια όρεξη για μια καλύτερη ζωή!

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου:

corporate.lidl.com.cy

lidlfoodacademy.com.cy

facebook.com/lidlcy                  

instagram.com/lidl_cyprus

twitter.com/Lidl_Cyprus_

linkedin.com/company/lidl-cyprus

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση