ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φόρεμα και flip flop
 

Κάτι Μαγικό ετοιμάζει αυτά τα Χριστούγεννα η Remedica

Τα ξωτικά πήραν ήδη τις θέσεις τους και ετοιμάζουν πυρετωδώς κάτι μαγικό το οποίο θα σκορπίσει πολλά χαμόγελα.

Οι άγιες μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν με μία διαφορετική μορφή φέτος λόγω των περιορισμών της πανδημίας του Covid-19. Από τη μία είναι οι περιορισμοί που κρατούν τις οικογένειες μακριά και από την άλλη οι συνάνθρωποι μας που έχουν πληγεί οικονομικά ν’ αντιμετωπίζουν δυσχέρειες ακόμα και στα βασικά είδη.

Η Remedica μια εταιρεία με ανθρώπινη πρόσωπο και μεγάλο φιλανθρωπικό έργο, δεν μπορούσε να μείνει άπραγη σε αυτή την κατάσταση και να μην συμπεριφερθεί με αγάπη για τις ερχόμενες Άγιες μέρες. Τα γραφεία της φαρμακοβιομηχανίας αλλάζουν για λίγο όψη και μεταμορφώνονται σε εργαστήριο Χριστουγέννων. 

Τα ξωτικά πήραν ήδη τις θέσεις τους και ετοιμάζουν πυρετωδώς κάτι μαγικό το οποίο θα σκορπίσει πολλά χαμόγελα. Ενώ ένα από τα φορτηγά της Remedica μετατρέπεται σε φορτηγό των Χριστουγέννων όπου θα μεταφέρει τον Άη Βασίλη, και θα επισκεφθεί όλες τις επαρχίες της Κύπρου μοιράζοντας άπλετη χαρά. Τις επόμενες μέρες θ’ αποκαλυφθεί το μαγικό σχέδιο.  

Η Remedica είναι μια κορυφαία φαρμακευτική βιομηχανία με έδρα την Κύπρο και με παρουσία σε 160 χώρες. Ιδρύθηκε το 1980 και σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας, ασφαλών και αποτελεσματικών γενόσημων φαρμακευτικών προϊόντων για ανθρώπινη χρήση. Ενώ σήμερα το χαρτοφυλάκιό της αποτελείται από περισσότερα από 350 φαρμακευτικά προϊόντα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση