ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

H τεχνολογία AR είναι πλέον διαθέσιμη για χρήση και με τα ρολόγια Gucci!

Η Gucci συνεργάζεται για δεύτερη φορά με την εταιρεία Wannaby

Πέρυσι, o οίκος Gucci παρουσίασε μία πρωτοποριακή τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας που επιτρέπει στους πελάτες να «δοκιμάσουν» τα προιόντα Gucci.

H τεχνολογία AR που αρχικά εφαρμόστηκε στα Ace sneakers, είναι πλέον διαθέσιμη για χρήση και με τα ρολόγια Gucci!

Αυτή η πρωτοβουλία μαρτυρεί τη μοναδική ικανότητα του Creative Director Alessandro Michele να συνδυάζει το παρελθόν με το σύγχρονο, το vintage με την τεχνολογία, το πραγματικό με το εικονικό.

Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει στον οίκο Gucci να παρουσιάσει τις νεότερες συλλογές ρολογιών του οίκου στους fans προσφέροντας τους μια συναρπαστική εμπειρία και ευκαιρία να πειραματιστούν με τα διάφορα μοντέλα.

Η Gucci συνεργάζεται για δεύτερη φορά με την εταιρεία Wannaby και αυτή η πρωτοβουλία είναι η πρώτη επίσημη έκδοση τεχνολογίας ρολογιών που αναπτύχθηκε πρόσφατα. Μέσω αυτής της εικονικής πραγματικότητας, οι χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν διάφορα ρολόγια Gucci και να δουν πως εμφανίζονται πάνω στο χέρι τους. Οι χρήστες επιλέγουν ένα από τα ρολόγια που εμφανίζονται στην οθόνη, κατευθύνουν την κάμερα της κινητής συσκευής τους προς τον καρπό τους και ουσιαστικά «δοκιμάζουν» το ρολόι.

Συγκεκριμένα, η Gucci είναι ο πρώτος όικος μόδας που εισήγαγε την τεχνολογία AR για ρολόγια χωρίς σήμανση στην εφαρμογή της, πράγμα που σημαίνει ότι το ρολόι εμφανίζεται απευθείας στον καρπό του χρήστη χωρίς να υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω εξειδικευμένο εξοπλισμό, εκτός της συσκευής τηλεφώνου.

Κατά την εισαγωγή της καινούργιας αυτής τεχνολογίας οι χρήστες μπορούν να «δοκιμάσουν» το αυτόματο ρολόι G-Timeless. Το G-Timeless διαθέτει διακοσμημένο κατράν, το οποίο φέρει το γνωστό ορόσημο χαρακτηριστικό του οίκου την μέλισσα, που είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά την δεκαετία του 1970 και λειτουργεί ως δείκτης που σηματοδοτεί την ώρα. Η διαφανής θήκη στο πίσω μέρος δείχνει τον αυτόματο μηχανισμό που τροφοδοτεί τα ρολόγια. Το G-Timeless διατίθεται σε διάφορες παραλλαγές, με όλα τα ρολόγια να διαθέτουν διαφορετικά κατράν.

Διαθέσιμο σε iOS, η λειτουργία συνδέεται με τον ιστότοπο gucci.com.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να τραβήξουν φωτογραφίες του εαυτού τους «φορώντας» το αγαπημένο τους ρολόι και να τις μοιραστούν στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Επίσημοι αντιπρόσωποι των ρολογιών GUCCI στην Κύπρο τα καταστήματα Anastasios Stephanides & Son Luxury Goods Ltd και σε επιλεγμένους μεταπωλητές.

Τηλ.: 22757929, 25587949

www.stephanidesluxurygoods.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση