ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Endomarch Cyprus 2022: Η ενημέρωση φωτίζει την ελπίδα για τις γυναίκες που υποφέρουν από ενδομητρίωση

Κάθε χρόνο σε ολόκληρο τον πλανήτη, χιλιάδες άνθρωποι κινητοποιούνται για να στηρίξουν το κίνημα κατά της Ενδομητρίωσης. Ως μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης ορίστηκε ο Μάρτιος, ενώ το χρώμα που ταυτίστηκε με την πάθηση είναι το κίτρινο.

H χώρα μας συμμετέχει για έβδομη χρονιά φέτος, στην παγκόσμια αλυσίδα διαφώτισης ‘Worldwide Endomarch’ και με σλόγκαν ‘Let’s Τalk Αbout it’, ενώνει τις δυνάμεις της με άλλες 65 χώρες στον κόσμο, για να ενημερώσει και να διαφωτίσει το κοινό σχετικά με τα συμπτώματα, τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της ενδομητρίωσης.

Στην Κύπρο μια στις δέκα γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας πάσχει από ενδομητρίωση, ενώ περίπου 200 εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως παλεύουν με την πάθηση αυτή, η οποία ενοχοποιείται για προβλήματα υπογονιμότητας και συχνά δε δίνει ορατά συμπτώματα.

Επικεφαλής της Καμπάνιας είναι ο Δρ. Ανδρέας Σταυρούλης Μαιευτήρας Γυναικολόγος και Ιδρυτής του Endometriosis & Fertility Center του American Medical Center, ο οποίος ορίστηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό - Worldwide EndoMarch, ως Πρόεδρος της Εκστρατείας Endomarch Cyprus.

Στη διάρκεια της Εκστρατείας Endomarch Cyprus 2022, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις και θα αναληφθούν δράσεις, όπου θα αναδεικνύονται διαφωτιστικά μηνύματα και θα προβάλλονται πληροφορίες για τις γυναίκες που υποφέρουν από τα επώδυνα συμπτώματα της ενδομητρίωσης και αναζητούν καθοδήγηση, διάγνωση και αποτελεσματική αντιμετώπιση.

Καθοριστική είναι η στήριξη και η συμβολή σημαντικών προσωπικοτήτων και δημοφιλών προσώπων, όπως η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, η Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Νατάσα Πηλείδου, η Επίτροπος Περιβάλλοντος Κλέλια Βασιλείου και η Δημοσιογράφος - Παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους, οι οποίες ενώνουν τη φωνή τους με την ομάδα του Endomarch Cyprus, στοχεύοντας μαζί στην ευαισθητοποίηση αλλά και στη διεκδίκηση ποιοτικής ιατρικής αντιμετώπισης, για κάθε γυναίκα που υποφέρει σωματικά και ψυχολογικά, εξαιτίας της Ενδομητρίωσης.

Στις 19 Μαρτίου η ομάδα του Endomarch Cyprus, τρέχει στο Μαραθώνιο Λεμεσού και καλεί άτομα κάθε ηλικίας και φύλου, να λάβουν θέση… στον αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων, για μια ακόμα μάχη ενημέρωσης με μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας για όλες τις γυναίκες που παλεύουν με την ενδομητρίωση, μια πάθηση που μπορεί να εμφανίσει η γυναίκα στην εφηβική, την αναπαραγωγική, αλλά και σε ώριμη ηλικία. Σημείο συνάντησης ο Μόλος Λεμεσού, όπου παράλληλα με τον αγώνα δρόμου, θα τρέχει και η ενημέρωση με διαφωτιστικό υλικό και συνομιλία με τον Δρα Ανδρέα Σταυρούλη.

Επίσης στις 26 Μαρτίου από τις 16:00 - 17:30, ο Πρόεδρος του Endomarch Cyprus Δρ. Ανδρέας Σταυρούλης, θα ενημερώσει σε ανοικτή διαδικτυακή συζήτηση, για τα αίτια και τις επιπλοκές της ενδομητρίωσης, τα προβλήματα υπογονιμότητας και τις σωματικές και ψυχολογικές επιπτώσεις που προκαλεί η πάθηση. Οι γυναίκες που θα συμμετάσχουν μπορούν να υποβάλουν ερωτήσεις ή απορίες και να καταθέσουν τη δική τους μαρτυρία για τη δύσκολη μάχη τους με την ενδομητρίωση.

Συνδεθείτε στην Εκστρατεία @endomarch_cyprus, ενημερωθείτε για τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις της ομάδας του Endomarch Cyprus και μάθετε για τη γυναικολογική πάθηση που ταλαιπωρεί εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο: Facebook, Instagram

Χορηγοί: American Medical Center, Endometriosis and Fertility Center Cyprus, Four Seasons Hotel, Akeso Fertility Center, A. Constantinides Pharmaceuticals, Biomedical Laboratories LAOS, C.A.

Papaellinas Group, Dr. Pavlos Constantinou Histopathology & Cytology Laboratory Services, Cryos International Cyprus, Louanfarm Trading Ltd - Health Aid, C.B.B. Lifeline Biotech Ltd, MSD, Path Lab Theocharides.Υποστηρικτές: A. Potamitis Medicare Ltd, MSJ Group - Pregnacare, Costas Papaellinas Organization, Mustela, Vital Mama Care, Mundipharma Pharmaceuticals Ltd, NIPD Genetics, C.G. Papaloisou Ltd, SiderAL Sucrosomial Iron, Attikouris Medical, Anso Medical Supplies Ltd, Renaissance Cryo Preservation & Health Care Ltd, S.Stylianou Medisupplies, T.C.Christoforou Ltd, Jango Fashion. Χορηγοί Επικοινωνίας: Beautiful People, Love FM, Alpha Κύπρου.

Τον επικοινωνιακό σχεδιασμό, παραγωγή και προώθηση της Εκστρατείας Endomarch Cyprus ανέλαβε η Avaton.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση

Grand reopening για το Nammos Limassol

Grand reopening για το Nammos Limassol

Ο απόλυτος προορισμός υψηλής γαστρονομίας, μόδας και διασκέδασης εγκαινιάζει τη θερινή σεζόν ...
newsroom must
 |  PROMO