ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: loose jeans, ριγέ μπλούζα και fisherman sandals
 

Διεκδίκησε το SUP και σκίσε τα νερά!

Ο Deejay Radio 93.5 και η Kitemed σού χαρίζουν το κορυφαίο δώρο γι’ αυτό το καλοκαίρι αξίας 500 ευρώ!

newsroom must

Ο Deejay Radio 93.5 και η Kitemed χαρίζουν μέσα από την εκπομπή «Kamena Vourla» με τον Παναγιώτη Κυριάκου και τον Δημήτρη Δερματά, ένα μοναδικό δώρο αξίας 500 ευρώ, που θα αλλάξει την εμπειρία σου στη θάλασσα, δίνοντάς σου την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας, ενώ θα συνδυάσεις καλοκαιρινή δυναμική προπόνηση με διασκέδαση, αφού κάνοντας κουπί όρθιος θα γνωρίσεις τους μυς που αγνοούσες την ύπαρξή τους, ενώ ταυτόχρονα θα εξερευνήσεις τις παραλίες από άκρη σ’ άκρη.

Ο λόγος για το γνωστό πλέον σε όλους SUP - Stand Up Paddle Surfing (μια προσφορά της Kitemed), το οποίο αποτελεί πλέον ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα αθλήματα στον κόσμο και έχει ξετρελάνει τους πάντες, ανεξαρτήτως ηλικίας και φυσικής κατάστασης.
Οι τρόποι για να διεκδικήσεις αυτό το μοναδικό δώρο είναι να συντονιστείς στον Deejay Radio 93.5 καθημερινά 3-6, και στην εκπομπή Kamenavourla, να κάνεις follow στο Instagram και Facebook του Deejay Radio 93.5, like στο post του διαγωνισμού και comment σε ποια παραλία συχνάζεις αυτό το καλοκαίρι! Ή αλλιώς να στείλεις μήνυμα στο 1800 με το hashtag #travakoupi, ονοματεπώνυμο και ηλικία (χρέωση 10 cents ανά μήνυμα).

Η κλήρωση θα γίνει στις 6 Αυγούστου, όπου ένας τυχερός ακροατής θα βγει στον αέρα της εκπομπής «Kamena Vourla» και θα ενημερωθεί από το πιο «καμένο» δίδυμο του κυπριακού ραδιοφώνου για το δώρο του.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
deejay  |  radio  |  promo

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση

Get in shape

Get in shape

Δείτε πώς να διεκδικήσετε αυτό το φανταστικό δώρο
 |  PROMO