ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit from head to toe σε απλό ροζ και ankle boots με ασημί λεπτομέρειες
 

Beluga Noble Night: Πρωταγωνιστεί όταν χαμηλώνουν τα φώτα!

Η βότκα Beluga παρουσιάζει τη συλλεκτική έκδοση της, Beluga Noble Night. Η πλούσια γεύση και το απαλό άρωμά της απογειώνει τις αισθήσεις, ενώ το μπουκάλι της αποτελεί ένα αριστοτέχνημα με απαράμιλλο και μοναδικό σχεδιασμό!

H Beluga Noble Night περνά μέσα από μια αυστηρή διαδικασία τριπλού φιλτραρίσματος που εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα. Παρασκευασμένη από τα καθαρά, αρτεσιανά νερά της Σιβηρίας, η Beluga Noble Night περιλαμβάνει φυσικά συστατικά όπως μέλι, απόσταγμα sylibum και βρώμης, τα οποία συνδυάζονται αρμονικά για να προσφέρουν τη μοναδική γεύση της. Έπειτα από τη διαδικασία απόσταξης, η βότκα αφήνεται σε κατάσταση «ξεκούρασης» για 30 μέρες.

Η μοναδικότητά της Beluga Noble Night είναι ευδιάκριτη ακόμα και από το μπουκάλι, το οποίο έρχεται διακοσμημένο με ένα ψάρι Beluga στην πρόσοψη – σχεδιασμένο στο χέρι για να αναδείξει ακόμη περισσότερο την αυθεντικότητα του προϊόντος. H ιδιαιτερότητα του συλλεκτικού μπουκαλιού της Noble Night γίνεται ακόμη πιο ευδιάκριτη αφού σε κάθε μπουκάλι υπάρχει ένα αδιάβροχο LED αυτοκόλλητο, το οποίο όταν ανάβει φωτίζει το περιεχόμενο του μπουκαλιού, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο εφέ που εντυπωσιάζει.

Η Beluga Noble Night σερβίρεται πάντα με πάγο σε ειδικό δοχείο σερβιρίσματος, το οποίο φέρει το λογότυπο του προϊόντος στη μπροστινή πλευρά.

Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της γκάμας Βeluga στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus.

ΝΟΤΕ: Η βότκα Beluga είναι η νούμερο ένα βότκα στις κατηγορίες super-premium και ultra-premium στην Ρωσία. Η απαράμιλλη γεύση έχει καταστήσει τη Beluga παγκοσμίως γνωστό σύμβολο πολυτέλειας και επιτυχίας. Η Beluga συνδυάζει πρωτοποριακό εξοπλισμό και παραδοσιακές τεχνικές για να δημιουργήσει ένα πραγματικά αποκλειστικό προϊόν που συμβολίζει την ευγένεια και τη δεξιοτεχνία, κατασκευασμένα από την βύνη και τα φυσικά στοιχεία της Σιβηρίας, συμπεριλαμβανομένου του καθαρότερου νερού από τα αρτεσιανά πηγάδια. Όλα τα μπουκάλια Beluga υποβάλλονται σε μια μοναδική περίοδο ανάπαυσης που διαρκεί 30 με 90 ημέρες. Το αποτέλεσμα της διαδικασίας αποφέρει μια εξαίσια, βελούδινη και γεμάτη γεύση, με την κάθε φιάλη να έχει ξεχωριστό χαρακτήρα. Η τέλεια συνοδεία για το χαβιάρι, αφού η βότκα Beluga εκτιμάται καλύτερα.

Περισσότερες πληροφορίες: www.vodka-beluga.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση