ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Άσκηση και σωστή διατροφή για καλύτερη ποιότητα ζωής

Lidl Wellness Camp: Μια διαδικτυακή εκδήλωση, για μια ζωή γεμάτη υγεία!

Με αφορμή την επέτειο των 10 χρόνων μας στην Κύπρο, έχουμε θέσει 10 στόχους για το 2021 που υπόσχονται να κάνουν την ζωή όλων μας πιο υγιή και ισορροπημένη. Θέλοντας να μοιραστούμε αυτούς τους στόχους με όλους εσάς και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φαγητού, διοργανώσαμε το 1ο Lidl Wellness Camp στην Κύπρο. Ένα ψηφιακό σεμινάριο που γέμισε τους συμμετέχοντες με εφόδια για μια ισορροπημένη ζωή και τους έδωσε τροφή για σκέψη.

Μέσα από διαδραστικές ομιλίες, βιωματικά εργαστήρια και σεμινάρια από επιστήμονες και ειδικούς, γνωρίσαμε παρέα τα βιώσιμα προϊόντας της Lidl Κύπρου, που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και στη διατήρηση της βιοποικιλότητας, υποστηρίζοντας το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας.

Ανακαλύψαμε πώς οι «Διατροφικές Ετικέτες» αποτελούν έναν πολύτιμο σύμμαχό μας για μια ισορροπημένη διατροφή. Διαχωρίσαμε τις αλήθειες από τους διατροφικούς μύθους. Μάθαμε τη σημαντικότητα της άσκησης και της ευεξίας. Συζητήσαμε τις βασικές αρχές διατροφής για όλη την οικογένεια.

Ακόμα, συστηθήκαμε με τα αρωματικά βότανα που μπορεί να έχουμε όλοι στον κήπο μας και ανακαλύψαμε τα οφέλη τους. Είδαμε το φαγητό ως ευκαιρία επανασύνδεσης με τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Γίναμε πιο ενημερωμένοι και υποψιασμένοι καταναλωτές. Μοιραστήκαμε τα σύγχρονα διατροφικά trends για μια ισορροπημένη διατροφή, την εμπειρία εκατομμυρίων καταναλωτών ανά τον κόσμο, τη γνώση για την προέλευση των συστατικών, αλλά και την αξία της υπεύθυνης κατανάλωσης για το μέλλον του πλανήτη μας.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να βάζουμε τα θεμέλια της καλής υγείας και της ισορροπημένης διατροφής, μέσω προϊόντων μας με πιστοποιημένες πρώτες ύλες, με συνεχείς ελέγχους και πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον.

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση

:haven, Λεμεσός (bbf:)

51 νέα έργα για τη bbf:

Πρόκειται για νέα, σύγχρονα οικιστικά και εμπορικά έργα που θα προσφέρουν υψηλότερη ποιότητα ...
newsroom must
 |  PROMO