ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Mαύρο jumpsuit, leather σακάκι και sneakers
 

«Absolut Comeback»: Το συλλεκτικό μπουκάλι που μαζί με τα Χριστούγεννα γιορτάζει και την ανακύκλωση

Δέσποινα Άσπρου

Βρισκόμαστε στις αρχές Δεκεμβρίου και οι περισσότεροι από εμάς ξεκινήσαμε ήδη να αναζητούμε τα ιδανικότερα δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Θέλοντας να κάνει το έργο μας ευκολότερο και να σκορπίσει χαμόγελα χαρά και ικανοποίησης, η Absolut λανσάρει φέτος τα Χριστούγεννα ένα νέο συλλεκτικό μπουκάλι, την Absolut Comeback, φτιαγμένο με περισσότερο από 41% ανακυκλωμένο γυαλί. Τι σημαίνει αυτό; Ότι η επιλογή του ιδανικού δώρου για τα πρόσωπα που αγαπάμε, αλλά και για τον ίδιο μας τον εαυτό, είναι αυτή την χρονιά ευκολότρη από ποτέ!

Την ίδια στιγμή, η Absolut μαζί με το συλλεκτικό αυτό μπουκάλι γιορτάζει και την ανακύκλωση, πράγμα που μας ωθεί να θέλουμε ακόμη περισσότερο το Absolut Comeback δικό μας – αφού η ευαισθησία μας για την προστασία του περιβάλλοντος είναι γνωστή.

Να θυμίσουμε πως η βιωσιμότητα αποτελεί μέρος της αποστολής της Absolut εδώ και πολλά χρόνια, επιδιώκοντας έναν πιο «κυκλικό κόσμο», στον οποίο οι πόροι επαναχρησιμοποιούνται έτσι ώστε να ωφελήσουν τις τοπικές οικονομίες, τις κοινότητες και τα οικοσυστήματα.

Έχοντας μάλιστα υιοθετήσει τη φιλοσοφία «One Source» προσπαθεί να επιτύχει έναν πιο βιώσιμο τρόπο παραγωγής, ο οποίος σημαίνει μια στροφή 180 μοιρών στον τρόπο που βλέπουμε τα απόβλητα με αποτέλεσμα, αυτό πλέον να θεωρούνται ως πόροι, οι οποίοι μπορούν να είναι μέρος ενός συνεχούς κύκλου.

«Γνωρίζουμε ότι η Γη διαθέτει περιορισμένο αριθμό πόρων και ότι όλοι πρέπει να αναλάβουμε περισσότερη ευθύνη για το πώς ενεργούμε στην καθημερινότητά μας και τις επιλογές που κάνουμε», τονίζει η Tina Robertsson, υπεύθυνη για τη βιώσιμη λειτουργία της Absolut.

H καμπάνια της Absolut Comeback αποτελεί συνέχεια της φιλοσοφίας του brand, «Create a Better Tomorrow, Tonight»

Στο σημείο αυτό, αξίζει να πούμε πως η καμπάνια της Absolut Comeback αποτελεί συνέχεια της φιλοσοφίας του brand, «Create a Better Tomorrow, Tonight», που προωθεί την οικοδόμηση ενός πιο ανοικτού κόσμου, χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητα ως μέσο προβολής της εξέλιξης.

Η κυκλοφορία της συλλεκτικής μπουκάλας έρχεται για να δηλώσει τη δέσμευση της εταιρίας για συνεχή βελτίωση, καθώς η Absolut πιστεύει ότι όλα τα brands πρέπει να ενεργούν με βιώσιμο και διαφανή τρόπο.

Η Absolut μάλιστα, με την καμπάνια αυτή, φιλοδοξεί να εμπνεύσει όλους να συμμετάσχουν στο κίνημα #RecyclingHero, μιας και μόνο όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο.

«Πιστεύουμε ότι μια γυάλινη μπουκάλα πρέπει να έχει μια δεύτερη ζωή. Η Absolut Comeback είναι μια καθαρή εκδήλωση αυτής μας της επιθυμίας. Ελπίζουμε ότι η νέα καμπάνια με την μπουκάλα ειδικής έκδοσης θα εμπνεύσει περισσότερους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητα τους για να σπαταλήσουν λιγότερους πόρους», αναφέρει ο Henrik Ellstrom, Διευθυντής Στρατηγικής και Καινοτομίας της Absolut.

Το νέο συλλεκτικό μπουκάλι Absolut Comeback, μπορείτε να το βρείτε στις μεγάλες υπεραγορές, και σε επιλεγμένες κάβες και wine shops. Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της Absolut, καθώς και όλων των brands της Pernod Ricard στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση