ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

935 ευρώ από τον Deejay 93.5!

Σε ποιο beach bar θα ήθελες φέτος να πιεις τα καλοκαιρινά cocktails σου και πού θα ήθελες να κάνεις την ηλιοθεραπεία σου; Από ποιο μέρος θα ήθελες να ανεβάσεις τις selfies σου κάνοντας τους followers σου να σκάνε από τη ζήλια τους και τα «likes» να «βαράνε» κόκκινο; Μύκονο και Σαντορίνη; Ή μήπως κάπου πιο εξωτικά;

Όπως κι αν φαντάζεσαι τις καλοκαιρινές σου διακοπές, ο πιο feel good σταθμός του νησιού, Deejay 93.5, είναι εδώ για να εκπληρώσει τις επιθυμίες σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να διεκδικήσετε 935 ευρώ!
Κάνε like στους προορισμούς που ανεβαίνουν κάθε μέρα στο Instagram και στο facebook του Deejay 93.5 και tag/mention αυτόν που θα ήθελες μαζί σου, και διεκδίκησε τον Ιούνιο και τον Ιούλιο μια από τις δύο επιταγές των 935 ευρώ για να το ζήσεις όπως θέλεις εσύ.
Γιατί το καλοκαίρι έχει έναν και μοναδικό deejay και είναι στους 93.5!
Άδραξε την ευκαιρία, συντονίσου και κάνε follow στο Instagram και στο facebook για να πάρεις μέρος στον μοναδικό διαγωνισμό.

*Μία συμμετοχή είναι έγκυρη εφόσον ο χρήστης έχει κάνει like και follow τον λογαριασμό του Deejay 93.5.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σύμφωνα με τις επίσημες έρευνες ακροαματικότητας, ο Deejay 93.5 είναι ο σταθμός με τη μεγαλύτερη επιρροή στους millennials, ο οποίος διαμορφώνει το playlist του με feelgood διάθεση επιλέγοντας από τα hits της εποχής και στηρίζοντας τις μουσικές σκηνές της Κύπρου και της Ελλάδας. Παραγωγοί του είναι ένα μείγμα καθιερωμένων σταρ του ραδιοφώνου όπως ο Anthony 642 και ο Jimmy D μαζί με φρέσκες προτάσεις όπως είναι η Ελεωνόρα, η Κρυσταλλία Ζησιοπούλου, ο Αλέξανδρος Παρίσης και ο Δημήτρης Δερματάς, ενώ δεν λείπουν μεγάλα ονόματα από εγχώριους deejays - παραγωγούς όπως είναι οι Pueblo Franco, Παναγιώτης Κυριάκου και Groovy Tourist.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση