Μαρία Σάββα
Η Παραμυθούπολη Χριστουγέννων Λεμεσού – Limassol Christmas Land επιστρέφει και φέτος, πιο εντυπωσιακή από ποτέ, σε νέα τοποθεσία, στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, και θα ανοίξει επίσημα τις πύλες της την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου.
Το αγαπημένο χριστουγεννιάτικο πάρκο της πόλης θα υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους σε ένα σκηνικό γεμάτο φως, μουσική, λιχουδιές, παιχνίδια και ατελείωτη γιορτινή διάθεση.
40 μέρες μαγείας και χαράς
Η Παραμυθούπολη θα παραμείνει ανοικτή για 40 ολόκληρες μέρες, προσφέροντας δωρεάν είσοδο σε όλους. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το εορταστικό χωριό, να κάνουν βόλτα ανάμεσα στα ξύλινα σπιτάκια με δώρα και χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, να διασκεδάσουν στα παιχνίδια και να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων στο κέντρο της Λεμεσού.
Η Λεμεσός μεταμορφώνεται για άλλη μια χρονιά σε μια Παραμυθούπολη γεμάτη χαμόγελα, φως και γιορτινή ατμόσφαιρα.
Μη χάσετε την έναρξη στις 20 Νοεμβρίου στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού – εκεί όπου η μαγεία των Χριστουγέννων παίρνει ζωή!
















