Αθηνά Λοϊζίδου
Μια απ’ τις ωραιότερες σαλάτες, βασικό πιάτο της αραβικής κουζίνας. Για εμάς τους Κύπριους τα υλικά είναι όλα γνώριμα κι αγαπημένα. Είναι η τρίτη συνταγή που γράφω για σαλάτα φατούς και πιστεύω ότι είναι και η νοστιμότερη! Στη θέση του γλυκαντικού οι Λιβανέζοι χρησιμοποιούν σιρόπι από ρόδι. Στην Κύπρο όμως δεν βρήκα αυτό το σιρόπι και έτσι το αντικατέστησα με σιρόπι σταφυλιού, το γνωστό έψημα.
- Βαθμός Δυσκολίας: Πολύ εύκολο
- Χρόνος Ετοιμασίας: 15΄
- 230 θερμίδες ανά μερίδα