ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: shinny κολάν, ζιβάγκο και ankle boots
 

Το alternative burger που πρέπει να δοκιμάσεις

Ένα διαφορετικό burger, ιδανικό για τους ιχθειοφάγους, αλλά και όσους αγαπούν το ψάρι.


Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 10΄
Χρόνος ψησίματος: 12΄

Για 4 μερίδες

Υλικά
4 φιλέτα σολομού 100 γρ. το κάθε ένα
4 κλωναράκια δεντρολίβανο
Αλάτι, πιπέρι

Για το στήσιμο
4 ψωμάκια ολικής άλεσης
60 γρ. ξύσμα παρμεζάνας
8 λιαστές ντομάτες στραγγισμένες και κομμένες σε κομματάκια
4 κουταλιές μαγιονέζα ανακατεμένη με 4 κουταλιές αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο
Λίγα φύλλα σπανακιού

Διαβάστε την εκτέλεση στο athenarecipes.com

Ψάρι: Τελευταία Ενημέρωση

Τροπικές γαρίδες

Αυτές οι γαρίδες μπορούν να ψηθούν στο τηγάνι η στήν πλάκα του μπάρμπεκιου, όπως τις έχω ψήσει ...
Αθηνά Λοϊζίδου
 |  ΨΑΡΙ

Τα αυθεντικά Fish and Chips

Τρελαίνομαι για Fish and Chips, τα οποία για κάποιο λόγο τα συνδέω με τα φοιτητικά μου χρόνια, ...
Αθηνά Λοϊζίδου
 |  ΨΑΡΙ