 
                          
                                                Αθηνά Λοϊζίδου
Μπαρμπούνια φιλέτα με κους κους
Ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος να απολαύσετε τα αγαπημένα μπαρμπούνια!
Χρόνος ετοιμασίας: 30'
Χρόνος ψησίματος: 20'
Μερίδες: 4
Θερμίδες ανά μερίδα: 480 kcal
ΥΛΙΚΑ:
Για τα μπαρμπούνια:
500 γρ. μπαρμπούνια, καθαρισμένα και φιλεταρισμένα, από τις ψαραγορές “Blue Island” 
20 γρ. ελαιόλαδο, για να τηγανίσουμε τα μπαρμπούνια 
Αλάτι - πιπέρι  
Για το κους κους:
250 γρ. κους κους 
450 γρ. νερό 
50 γρ. λευκό κρασί
1 ζωμός λαχανικών, θρυμματισμένος
Ξύσμα φλούδας από ½ λεμόνι
Αλάτι – πιπέρι
Για να σερβίρουμε:
1 κ.σ. κάππαρη 
2 κ.σ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος 
Ντοματίνια

Ψαρόσουπα
Πολύ νόστιμη και χορταστική ψαρόσουπα για κάθε γιορτινό τραπέζι.
Χρόνος ετοιμασίας: 15΄ 
 Χρόνος ψησίματος: 20΄ 
 Μερίδες: 6 
 Θερμίδες ανά μερίδα: 180 kcal
ΥΛΙΚΑ:
30 γρ. ελαιόλαδο 
 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
 1 καρότο καθαρισμένο και κομμένο σε κομμάτια
 2 κλωναράκια σέλερι, κομμένα σε φέτες
 150 ml λευκό κρασί
 2 φύλλα δάφνης
 1 λίτρο νερό
 400 γρ. πατάτα καθαρισμένη και κομμένη σε κύβους
 1 κουταλάκι θυμάρι
 1 κουταλιά ζάχαρη
 1 ζωμός λαχανικών KNORR, χωρίς αλάτι
 1 κουταλάκι κύμινο
 Αλάτι - πιπέρι
 200 γρ. φιλέτο ψάρι χωρίς κόκκαλα και δέρμα, κομμένο σε κομματάκια




















