ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim jumpsuit και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Έρχεται στην Κύπρο το περιβόητο μουσείο «Paradox» του Σάκη Τανιμανίδη

Θα περιλαμβάνει 50 «Παράδοξα» οπτικά και διαδραστικά εκθέματα, τα οποία έχουν σχεδιαστεί τόσο για να ακονίσουν το μυαλό, όσο και για να μπερδέψουν τα μάτια.

Wiz Guide

Το Paradox Museum έρχεται στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στη Μαρίνα Λεμεσού και αναμένεται πως θα δεχτεί τους πρώτους πελάτες του τον ερχόμενο Μάρτιο.

Πρόκειται για το νέο επιχειρηματικό βήμα των Σάκη Τανιμανίδη και Μίλτου Καμπουρίδη και θα βρίσκεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ, όπου θα λειτουργεί επί μονίμου βάσεως.

Όσοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν ανάλογα μουσεία στο εξωτερικό, γνωρίζουν πως η εμπειρία που προσφέρει συνδυάζει την εκπαίδευση και τη ψυχαγωγία. Συγκεκριμένα, θα περιλαμβάνει 50 «Παράδοξα» οπτικά και διαδραστικά εκθέματα, τα οποία έχουν σχεδιαστεί τόσο για να ακονίσουν το μυαλό, όσο και για να μπερδέψουν τα μάτια. Βασιζόμενα στην επιστήμη, τα μαθηματικά, τη βιολογία και τη ψυχολογία, τα εκθέματα μπερδεύουν και ξεγελούν τις αισθήσεις, εκπλήσσουν και εκπαιδεύουν, αλλά το κυριότερο, μας κάνουν να αμφισβητήσουμε και να σκεφτούμε ξανά όλα όσα γνωρίζουμε!

Διαβάστε την συνέχεια στο Wiz-Guide

CULTURE: Τελευταία Ενημέρωση