ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

Το σουηδικό κοινό αποκτά το δικό του «The Crown»

Η νέα βασιλική σειρά του Netflix θα είναι σουηδική

Μαρία Σάββα

Η νέα βασιλική σειρά του Netflix θα είναι σουηδική, , με πρωταγωνιστή τον βασιλιά Κάρολο ΙΣΤ ́ Γουσταύου (Carl XVI Gustaf), και το όνομα που έχει επιλεχθεί προσωρινά για την συγκεκριμένη σειρά είναι, «Monarki».

Ο πρώτος κύκλος θα αποτελείται από έξι επεισόδια και θα προβληθεί προς τα τέλη του χρόνου καθώς τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει. Από την πλευρά της η βασιλική οικογένεια έχει αποδοκιμάσει την σειρά που γράφει η Σουηδέζα συγγραφέας και σεναριογράφος τηλεοπτικών σειρών, Άσα Λαντζ.

«Η ιστορία του βασιλιά μας είναι διαφορετική. Δεν μεγάλωσε με την προσοχή του κόσμου στραμμένη πάνω του, αλλά η ζωή του είναι εξίσου δραματική και συναρπαστική. Και εντελώς άγνωστη σε πολλούς από εμάς», είπε η Λαντζ στο Variety.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο βασιλιάς Κάρολος ΙΣΤ ́ Γουσταύος ανέβηκε στο θρόνο σε ηλικία 27 ετών, μόλις μετά τον θάνατο του παππού του.

Ο ίδιος ήταν μόλις επτά ετών όταν πέθανε ο πατέρας του σε αεροπορικό δυστύχημα και στο παρελθόν είχε μιλήσει για το πόσο δύσκολη ήταν η παιδική του ηλικία χωρίς την πατρική φιγούρα. Συγκεκριμένα το 2010 το βιβλίο «The Reluctant Monarch» έφερε στο φως την άγνωστη πλούσια ερωτική ζωή του με εκείνον να απαντά πως «έγιναν πριν από πολλά χρόνια»...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση