ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leather pants, polka dot πλεκτό και λουστρίνι μποτάκια
 

Το ''Sex & The City'' επιστρέφει και αυτό είναι το πρώτο teaser

To teaser που έγινε viral

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Δεν είναι αστείο, δεν είναι θεωρίες, ούτε φήμες, ούτε πρόκειται για αναβίωση της σειράς με νέο καστ αλλά ούτε και για την πολυσυζητημένη τρίτη ταινία. Το ''Sex & the City'' επιστρέφει σε μορφή τηλεοπτικής σειράς, για χάρη του HBO Max, και θα σου πούμε όσα έχουν γίνει γνωστά. 

Κατ' αρχάς δεν θα λέγεται ''Sex & the City'', αλλά ''And Just Like That'', χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό αν ο πρωτότυπος τίτλος της σειράς θα επιστρέψει μέσα σε κάποιον υπότιτλο. Όπως θα περίμενε κανείς, και όπως έχει κάνει η ίδια απόλυτα ξεκάθαρο, η Kim Cattrall δεν θα επιστρέψει, αφήνοντας τις τρεις άλλες γυναίκες μόνες τους, να ζήσουν νέες περιπέτειες στη Νέα Υόρκη, και ''ναι'', η Sarah Jessica Parker, η Kristin Davis και η Cynthia Nixon επιστρέφουν στους χαρακτήρες που αγαπήσαμε. 

Ο δημιουργός της σειράς, Darren Star, δεν είναι πίσω από τη νέα σειρά, αν και τη θέση του executive producer αναλαμβάνει ο Michael Patrick King που βραβεύτηκε με Emmy για τη σκηνοθεσία του στην πρωτότυπη σειρά. Σύμφωνα, επίσης, με το ''The Hollywood Reporter'' η νέα σειρά θα περιλαμβάνει 10 επεισόδια που θα εστιάζει στις περιπέτειες των τριών γυναικών και το πώς διαχειρίζονται τη φιλία και τις σχέσεις στα 50 τους, και η παραγωγή θα ξεκινήσει μέσα στην τρέχουσα χρονιά.

Παρόλο όμως που δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία πρεμιέρας, το πρώτο teaser κυκλοφόρησε και παρόλο που δεν δείχνει απολύτως τίποτα, φυσικά έγινε viral από το πρώτο λεπτό. 

Δείτε το εδώ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση