ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim jumpsuit και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Τι σημαίνει η εξαγορά της MGM από το Amazon Prime;

Ο James Bond αλλάζει σπίτι αλλά μάλλον παραμένει στο συρτάρι

O James Bond μπορεί να μην έχει καταφέρει να κυκλοφορήσει ακόμα την τελευταία του ταινία, αλλά τουλάχιστον έχει καινούργιο σπίτι. H Amazon και η MGM - το θρυλικό στούντιο παραγωγής πίσω από τις ταινίες του ''Bond'' και πολλών άλλων - έχουν κλείσει συμφωνία για συγχώνευση έναντι $8.45 εκατομμυρίων και πρόκειται να βοηθήσει στην ''διατήρηση της κληρονομιάς της MGM και του καταλόγου ταινιών της'' δίνοντας στον κόσμο πιο εύκολη πρόσβαση στις ταινίες. 

Με αυτό τον τρόπο, επίσης, το Amazon Prime, θα εμπλουτιστεί με πάνω από 4 χιλιάδες ταινίες και 17 χιλιάδες τηλεοπτικές σειρές ενώ θα έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει franchises όπως ο ''Pink Panther'', o ''Rocky'' και, φυσικά, ο ''007'' σε μελλοντικές, νέες παραγωγές. Για την ακρίβεια, ένα πολύ μικρό δείγμα των ταινιών που θα κατέχει το Prime εκτός αυτών που αναφέραμε, είναι οι “12 Angry Men,” “Basic Instinct,” “Creed”, “Legally Blonde,” “Moonstruck,” “Poltergeist'', “Robocop”, “Silence of the Lambs”, “Thelma & Louise,” “Tomb Raider'' και “The Magnificent Seven'' ενώ από σειρές περιλαμβάνονται οι ''Fargo'', ''The Handmaid's Tale'' και ''Vikings''. 

Επίσης, η πολυσυζητημένη ταινία ''House of Gucci'' με πρωταγωνιστές τους Adam Driver και Lady Gaga κυκλοφορεί το φθινόπωρο από την MGM. 

Όσον αφορά στην ταινία ''No Time To Die'' του James Bond που προσπαθεί εδώ και δύο χρόνια να κυκλοφορήσει αλλά αντιμετωπίζει συνεχώς αναβολές, μάλλον θα πρέπει να επιμένει στους κινηματογράφους λόγω δικαιωμάτων. Τα δικαιώματα του franchise του Bond ανήκουν εν μέρει στην Eon Production που έχουν απρόσμενα μεγάλο έλεγχο στη σειρά ταινιών, με όλα από το marketing μέχρι το καστ και την διανομή να χρειάζεται την δική τους έγκριση. Αυτό ίσως σταματήσει την εξαγορά της εν λόγω ταινίας, ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα συγκεκριμένο μέχρι στιγμής. 

Άγνωστο, επίσης, είναι το πότε η ταινιοθήκη της MGM θα αρχίσει να ανεβαίνει στο Amazon Prime. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση