ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

4 Κύπριοι προτείνουν 4 σειρές στο Netflix

Τι βλέπουν 4 Κύπριοι αυτό τον καιρό;

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Τώρα που το Netflix πήρε ξανά μπρος και άρχισε να γεμίζει και πάλι με νέες παραγωγές, ίσως έχεις πελαγώσει. Εκτός από το ''Emily in Paris'' που είδαν σχεδόν όλοι και... αποφύγαμε με νύχια και με δόντια απ' αυτή τη λίστα, τι άλλο έχει ενδιαφέρον για να σε κρατήσει; Ρωτήσαμε 4 Κύπριους, που δεν ασχολούνται με την τηλεόραση, να μας προτείνουν τις σειρές που παρακολουθούν αυτή την περίοδο και τον λόγο που τις επέλεξαν.

Explained
Μια σειρά ντοκιμαντέρ με σύντομα επεισόδια (14-26 λεπτών) αναλαμβάνει να εξηγήσει με απλά λόγια διάφορες θεματικές, από τις εξωγήινες ζωές μέχρι τις περιβόητες δίαιτες των διασήμων, με διάφορους γκεστ αφηγητές κάθε φορά και με ειδικό επεισόδιο για τον κορωνοϊό. 
Αριάνα Demian: ''Έχω τρελαθεί με το '"Explained'' γιατί είναι εκπαιδευτικό, έχει πολλά επίκαιρα θέματα και το αγαπώ σαν παραγωγή''.

Better Call Saul
H σειρά - spin off του ''Breaking Bad'', λαμβάνει χώρα στα μέσα της δεκαετίας του 2000 και ακολουθεί τον δικηγόρο και πρώην απατεώνα Saul Goodman και την πτώση του σε έναν άπληστο συνήγορο υπεράσπισης. Παράλληλα βλέπουμε τον ηθικό ξεπεσμό του πρώην αστυνομικού Mike Ehrmantraut που δουλεύει στενά με καρτέλ ναρκωτικών. 
Δημήτρης Δερματάς: ''Με έχει συνεπάρει με τους εξαιρετικούς χαρακτήρες, το σενάριο και την εκπληκτική σκηνοθεσία''. 

Heartland
Βασισμένη στη σειρά βιβλίων με το ίδιο όνομα, ακολουθεί τις αδερφές Amy και Lou, τον παππού τους Jack και τον Ty στα πάνω και στα κάτω της ζωής σε μια φάρμα αλόγων. Ξεκίνησε το 2007 και συνεχίζει μέχρι σήμερα, με 13 σεζόν να είναι διαθέσιμες στο Netflix.
Ιωάννα Θεοδόρου: ''Πραγματεύεται έναν χόρο στον οποίο κινούμε και εγώ, και είναι από τις λίγες σειρές με άλογα που παρουσιάζουν τα πράγματα όπως είναι''.

Gilmore Girls
Η σειρά επικεντρώνεται στη σχέση μεταξύ της Lorelai Gilmore και της κόρης της, Rory, που ζουν σε μια μικρή πόλη γεμάτη μοναδικούς χαρακτήρες. Στις 7 σεζόν πραγματεύεται θέματα όπως η οικογένεια, ο έρωτας, η εκπαίδευση, η φιλία, οι φιλοδοξίες και οι απογοητεύσεις.
Βανέσσα Χατζηιωσήφ: ''Βλέπω ξανά το ''The Gilmore Girls''. Νοσταλγία, χιούμορ και ρομαντισμός σε ένα break από τη δουλειά ή στο τέλος μιας μεγάλης μέρας είναι ό,τι πρέπει''. 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση