ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ροζ denim παντελόνι και floral τοπ
 

Θες να κάνεις κι εσύ ένα viral βίντεο στο TikTok;

Όλα όσα θα ήθελες να ξέρεις για το app

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

To TikTok είναι χωρίς αμφιβολία το μεγαλό trend της εποχής, όσον αφορά τα social media, και ο αριθμός των χρηστών του όλο και ανεβαίνει. Ο κόσμος δίνει ρέστα κάνοντας απολαυστικά βίντεο και οι celebrities δείχνουν την πιο... fun εκδοχή τους. Το app επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν μικρά βίντεο 15 δευτερολέπτων, στα οποία μπορούν να βάλουν μουσική (επιλέγοντας από μια μεγάλη γκάμα τραγουδιών), να αλλάξουν την ταχύτητα, να τα επεξεργαστούν με φίλτρα ή να προσποιηθούν πως κάνουν lip-sync αγαπημένα τους τραγούδια, κατηγορείται από πληθώρα ανθρώπων για διακρίσεις.

Τώρα, και όσο η δημοτικότητα του συνεχίζει να ανεβαίνει, η Wall Street Journal δημοσίευσε ένα βίντεο όπου η δημοσιογράφος Joanna Stern απαντά όσα θα ήθελες να ξέρεις για το app, για το πώς να γίνεις αστέρι σε αυτό και, φυσικά, πώς θα κάνεις ένα... banger; 

Δείτε το απολαυστικό βίντεο. 

Για τα πρακτικά, το TikTok κυκλοφόρησε το 2017 από την Κινεζική εταιρεία ByteDance και μέχρι το 2018 έγινε διαθέσιμο σε πάνω από 150 αγορές και σε 75 γλώσσες. Γίνονται ήδη προσπάθειες για πιο ασφαλή πλοήγηση και το 2019 διαγράφηκαν πάνω από 20 λογαριασμοί που σχετίζονταν με προπαγάνδες των ISIS κλπ. Πλέον το app είναι η πλατφόρμα που χρησιμοποιεί ο κόσμος για memes, ντουέτα, μουσικά βίντεο κ.ά. Ουσιαστικά είναι σαν το Instagram αλλά με βίντεο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
tiktok  |  app  |  βίντεο  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση