ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Rust: Ξεκινούν και πάλι τα γυρίσματα με τον Baldwin παρά τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία

Οι παραγωγοί της ταινίας «Rust» προσέλαβαν νέο διευθυντή φωτογραφίας και σχεδιάζουν να ξεκινήσουν εκ νέου τα γυρίσματα την άνοιξη, παρά τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια, που βαραίνουν τον πρωταγωνιστή και παραγωγό Alec Baldwin, για τον θάνατο της κινηματογραφίστριας Halyna Hutchins κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, σύμφωνα με το Hollywood Reporter.

Ακόμη, ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο της Hutchins, θα δημιουργηθεί από την «Rust Movie Productions» για να «παρουσιάσει τη λάμψη και το βάθος του ταλέντου της, ενώ θα μεταφέρει τι σημαίνει η απώλειά της για τους φίλους της, τους συναδέλφους και για ολόκληρη την κινηματογραφική βιομηχανία», ανέφερε η εταιρεία παραγωγής σε δήλωσή της, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ο σύζυγος της αδικοχαμένης κινηματογραφίστριας θα είναι εκτελεστικός παραγωγός και στα δύο έργα.

Να θυμίσουμε ότι τον Οκτώβριο του 2021, η κινηματογραφίστρια τραυματίστηκε θανάσιμα από όπλο – σκηνικό αντικείμενο που κρατούσε εκείνη την ώρα ο Baldwin στο πλατό. Πέρα από την κατηγορία που ασκήθηκε στον ηθοποιό, η ίδια έχει επίσης ασκηθεί και στον οπλουργό της ταινίας, με την απάντηση του οποίου να αναμένεται το επόμενο διάστημα.

«Αν και είναι γλυκόπικρο, είμαι ευγνώμων που μια λαμπρή και αφοσιωμένη νέα ομάδα παραγωγής μαζί με τους ηθοποιούς και το συνεργείο δεσμεύονται να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκινήσαμε εγώ και η Halina», δήλωσε ο σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα στον ιστότοπο The Hollywood Reporter.

Ο Baldwin θα παραμείνει στον πρωταγωνιστικό του ρόλο μαζί με την Μπιάνκα Κλάιν, η οποία ανέλαβε την διεύθυνση φωτογραφίας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η παραγωγή δεν θα χρησιμοποιήσει πυροβόλα όπλα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση