ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Ο παραγωγός του ''Black Panther'' απαντά για την αντικατάσταση του Chadwick Boseman

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου 2022.

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Από τότε που ο Chadwick Boseman ''έφυγε'' ξαφνικά από τη ζωή μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου την οποία κρατούσε μακριά από φώτα της δημοσιότητας, ξεκίνησαν οι συζητήσεις για το τι θα γίνει στην δεύτερη ταινία του ''Black Panther''. Τα γυρίσματα για το ''Black Panther: Wakanda Forever'' βρίσκονται σε εξέλιξη και οι φήμες για αντικατάσταση του Boseman φούντωσαν ξανά. 

Ο αντιπρόεδρος της Παραγωγής και Ανάπτυξης της Marvel, Nate Moore, βρέθηκε καλεσμένος σε podcast και ξεκαθάρισε τι ακριβώς θα συμβεί στην πολυαναμενόμενη ταινία, όσον αφορά τον T'Challa - τον οποίο υποδυόταν ο Boseman. 

''Οι πιθανότητες να δείτε τον T'Challa... θα είμαι ειλικρινής, δεν θα δείτε τον T'Challa στις επόμενες ταινίες της Marvel. Δεν μπορούσαμε να το κάνουμε. Όταν 'έφυγε' ο Chadwick είχαμε μια αληθινή συζήτηση με τον [σκηνοθέτη] Ryan Coogler. Δεν κράτησε εβδομάδες, ήταν μερικά λεπτά όπου είπαμε 'πρέπει να δούμε πως θα προχωρήσουμε αυτό το franchise χωρίς αυτό τον χαρακτήρα'. Η πρόκληση ήταν να πούμε την ιστορία χωρίς τον T'Challa και την αποδεχτήκαμε. Είμαστε στα μέσα και τα πάμε καλά αλλά η πρόκληση είναι η ψυχαγωγία του κόσμου'' είπε ο Moore. 

Οσον αφορά στο ποιος θα αναλάβει την ηγεσία της Wakanda, από την αρχή οι φήμες ήθελαν την αδερφή του T'Challa, Shuri (που υποδύεται η Letitia Wright) και απ' ό,τι φαίνεται αυτό επιβεβαιώθηκε. 

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου 2022. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση